31 Aralık 2024 17:04

1.5 yıldır İstanbul Aydın Üniversitesi ikinci öğretim öğrencisiyim. Bir kez olsun okuldan yüzüm gülerek çıkmadım. 100 okulun belki 10 tanesinden birisidir burası. Vize, final, 2 tane quiz ve ödev veren cinsten 10 tanesinden bir tanesidir. Hiçbir şekilde öğrencilerin ne düşündüğünü umursamazlar. Öğrenciyi bırakmak için türlü türlü şeyler çıkarırlar. İkinci öğretim öğrencisinin, ikinci öğretimini (akşam örgün öğretimi) seçme sebeplerinden bir tanesi %80 oranla sabah işe gitme mecburiyetinde olmasıdır. Fakat bunu anlayamayan yöneticiler ders ve sınav saatlerini 17:00'a koyarak kendilerine yakışan görevi layıkıyla yapmaktadırlar. Bizler iş yerlerimizden izin alarak iş hayatımızı şu ana kadar hep sıkıntıya sürüklemiş olduk. Hep alternatif yol aramış olduk ve Aydın Üniversitesi sorumluları bizim işimizi kolaylaştırması gerektiği yerde her zaman yokuşa sürüklemişlerdir. Ne kadar hakkım varsa helal etmiyorum.

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğrenci Başarılarını Engelleyen Zorlayıcı Sınavlar

19 Haziran 2024 15:49
İstanbul Aydın Üniversitesi Öğrenci Başarılarını Engelleyen Zorlayıcı Sınavlar

İstanbul Aydın Üniversitesi Fahiş Zam Oranları

02 Mayıs 2024 15:24
İstanbul Aydın Üniversitesi Fahiş Zam Oranları

İstanbul Aydın Üniversitesi Hazırlık Bölümünde Öğrenci Deneyimi: Zorlayıcı Ve Desteksiz Bir Sistem

10 Nisan 2025 14:37
Aslı sonuçtan hiç memnun değil

İstanbul Aydın Üniversitesi Üniversite Ders Saatlerinin Düzenlenmesi Talebi

21 Şubat 2024 00:04