Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Eskişehir'de Aldığımız Koltuk Takımıyla İlgili Süregelen Sorunlar

13 Ekim 2024 18:05

Eskişehir Hamamyolu İstanbul AVM'den nisan ayında koltuk takımı aldık. Koltuklar hatalı çıktığı için gittik, firmadan gelip kontrol edildi ve fabrikasyon hata olduğu, düzeltileceği söylendi. Bizi aylarca beklettiler, en sonunda 16 Eylül'de gelip aldılar. Şu an kış günü yerde oturuyoruz, ne arayan ne soran var. Kendimiz gittik sormaya, 'Unuttuk, pazartesi sorup döneceğiz' dediler. 6 aydır 10 gün oturamadık, taksitleri günü gününe ödedik ama bizim sorunumuz çözülmedi. CİMER, Tüketici Hakları mahkemesi, nereye olursa başvuracağım. Artık 6 aydır oyaladılar, artık yeter.

Ömer
Ömer
26 Ekim 2024 18:07

İstanbul avm den aldığımız koltuklar sorunlu çıktı arayıp bildirdik geldiler fabrikasyon hata olduğunu alıp düzelteceklerini söylediler 5 ay sonra gelip aldılar ve su an 40 gün olmasına rağmen size döneceğiz deyip urunu getirmiyorlar kış günü yerde oturuyor 2 tane yaşlı insan buraya daha önce de yazmama rağmen ne bir cevap ne de bir dönüş yapılmadı pazartesi son gün kaymakamlık valilik Savcılık her yere şikayet edeceğim telefonlara cevap vermiyorlar buradan görsünler getirmeyin o koltukları ben kanunu yönden neler yapacağım göreceksiniz ayıp ayıp 2 yaşlı insana bu yapılmaz

Eskişehir İstanbul Avm Den Aldığım Koltuk Takımı

23 Temmuz 2024 23:02

23 Haziran 2025 12:00
Barış sonuçtan hiç memnun değil

Barış
12 Ekim 2023 18:34