İspark Müşteri Seçiyor, Boş Otoparka Dolu Diyor.

Burcu
23 Haziran 2023 13:13

20 Haziran'da Çapa Tıp Fakültesi'nde randevum vardı, hastane girişindeki görevlinin yönlendirmesiyle hastaneden çıkınca sağdaki açık İspark otoparkına gittim, 07.40 civarı İspark görevlisi yer olmadığını söyleyerek beni katlı otoparka yönlendirdi ve dolu tabelasını İspark girişine yerleştirdi. Tesadüf o ki sokakta boş yer buldum ve fazla ilerlemeden aracımı park ettim ama araçtan inince İspark görevlisinin başka bir aracı bana dolu dediği yere aldığını gördüm, kendisine hani doluydu diye soru sorduğumda, lakayıt bir şekilde güldü ve aracı içeriye alacağını söyledi. Sizi şikayet edeceğim dedim ve lütfen edin diye karşılık verdi. İspark'lar özel otoparklar değildir ve müşteri seçemez, herkesin kendine göre aciliyeti vardır ya da yoktur, kimin hakkı ve sırasıysa o yararlanmalı park hizmetinden, neticede ücreti karşılığında bu hizmeti alıyoruz. Lütfen İspark'lar denetlensin, özellikle hastane gibi kurumların yanındaki İspark'lar daha da titizlikle denetlensin, birileri buraları tekeline almış ve kendince buralardan faydalanıyor.

profile profile

İSPARK Haksız Ücreti Kesimi Ve Yanlış Tutumu Savunma

Ahmet
25 Mart 2024 15:44

İspark Haksız Fiş Kesme

06 Nisan 2024 04:30
İspark Haksız Fiş Kesme
Umut sonuçtan hiç memnun değil

10 Ekim 2024 12:23

İspark İBB Gözdağı Sosyal Tesisine Gelen Taksilerden De Para Alıyor