İSMEK Türk İslam Sanatları İhtisas Okulu

İSMEK Türk İslam Sanatları İhtisas Okulu
Sümeyye
17 Haziran 2023 22:51

Türk İslam sanatları ihtisas okulu içinde seramik 1. Seviye eğitimi 2019-2020 yılında alırken süreçte Covid ortaya çıkınca eğitimin online vb. Bir sisteme dönüşmemesine rağmen eğitim içindeki tüm emekler yok sayılarak belgem verilmedi.

Süreçte bazı bireyler belgelerini almışken yapılan yanlışlığın düzeltilmesi adına mail atmama rağmen yönetim kayıtsız kaldı. O günden beri belgemi vermeleri için uğraşıyorum ve ikinci seviye eğitimimi tamamlamama rağmen hala ilk seviye eğitimim sınıf arkadaşlarımızdan bir kaçı almasına rağmen alamadım.

Bu konuda şikayetçiyim ve verdiğim onca emeğin karşılığı olan sertifikamı sınıfta alan birkaç kişi gibi bende talep ediyorum. Bazı bireyler alırken diğerlerinin alamaması çok saçma. Zaman tamamlanamadıysa hepimize tamamlanamadı sonuçta. Ben de herkes gibi Covid sebepli gelemedim onlarda.

Bir belge verilmeyecekse verilmez veriliyorsa bu bir haktır ki şartlarda zaten onca emek boşa gitmemesi adına bir yapılandırma yapılmalı ve gerek online yapmak veya saat olarak düşük bir saat belgesi vermek gibi ama yapılmadı yine adam kaydırıldı yine birileri aldı birileri haksızlığa uğradı. Gereğinin yapılması ve verdiğim emeklerin boşa gitmemesi adına her yere bu durumu duyuracağım ta ki hakkımı alana kadar.

Bu insanlardan şikayetçiyim ve hakkımı helal etmiyorum o kadar saatimi emeğimi yolumu... Kurum yönetimine de email çektim. Kendi aralarında ne dönüyor bilmiyorum cevap bile vermediler. Bu çok acı bence. Kimler var kimler yönetimde incelenmesini talep ediyorum.

Ayda
Ayda

2. Seviye Başarı belgenizi aldıysanız 1. Seviye belgesine gerek kalmıyor diye bilmiyorum. Sınavla A2 den başlayanlar gibi.

Rukiye sonuçtan hiç memnun değil

İSMEK Halk Oyunları Kurs Kayıt Sorunu

Rukiye
01 Kasım 2024 18:42

Tusdata Son Sınıfta Dershaneden Kaydımı Düşürdü.

26 Eylül 2023 18:00
Tusdata Son Sınıfta Dershaneden Kaydımı Düşürdü.

MC Akademi Haksızlıkları

24 Şubat 2024 23:55