Selin
14 Temmuz 2024 19:0823.694

09.07.2024 de 7 yaşındaki oğlumun ayağına dikiş iğnesi battı dışarıdan parçasını görüp aldım ağrısının devam etmesi üzerine 10.07.2017'de Tekirdağ 1. Kısım devlet hastanesine götürdüm. Orada bakıldı ve röntgen çekildi röntgende iğnenin geri kalan kısmının ayağının altında olduğu görüldü.

Tekirdağ fehmi cumalioğlu Şehir Hastanesi'ne gitmemizi orada müdahale edilebileceğini söylediler. Saat 15.30 civarı şehir hastanesine girişimizi yaptık onlarda röntgene gönderdiler ve röntgende iğnenin orada olduğu görüldü doktor biraz beklememizi icapçıya ulaşmaya çalıştığını söyledi. Saat 16.10 da doktor geldi şu an hastanemizde lokal anestezi yapacak kisi yok yarın saat 11.30 da gelin dedi ben iğne ilerlerse ya zarar verirse diye ısrar etmeme rağmen yapılacak bir şey yok dedi.

Oradan Namık Kemal Üniversitesi hastanesine götürdüm orada da röntgen çekildi acil doktoru büyük olsa müdahale ederdim ama çocuk olduğu için ortopedi doktorunun görmesi gerektiğini beklememizi söyledi yaklaşık 3 4 saat boyunca hastane de bekledik ortopedi doktorunun stajyeri geldi nasıl olduğunu neden anladığımızı sordu bizde anlattık şehir hastanesinde kaydınız varsa eğer doktorun bakmayacağını yine de görüşeceğini çok yoğun olduklarını söyledi gitti. Yaklaşık 5 dakika sonra geldi doktorumuzla görüştüm şehir hastanesinde kayıtları varsa oradan devam etsinler burda yapılacak bir şey yok dedi diye bize iletti.

Ertesi gün saat 11 30 da şehir hastanesinde gün ameliyathanesine gittik çocuk içeri alındı yaklaşık 30 40 dakika içeride durup çocuğu çıkardılar çocuğun durmadığını röntgen dahi çekemediklerini lokal anestezi yapılamadığını bu şekilde yapamayacaklarını söylediler. Röntgen kan tahlilleri verin sonra gelin önümüzdeki haftaya bir gün vereceğim ameliyathanede genel anesteziyle iğneyi çıkarabiliriz dediler.

Oradan çıkıp tekrar araştırma hastanesine gittik acil servise başvurduk röntgen istendi sorunsuz bir şekilde röntgen çektirdik doktor geldi iğnenin orada olduğunu ortopedi doktorunun görmesi gerektiğini ama çok aciliyetli bir ameliyat olmadığını söyledi. 2 hastane de kesinlikle müdahale etmedi özel Star medica hastanesinde iğne alındı.

1 Destek

Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi Acil Serviste Yanlış İğne ve İlgisizlik Sonrası Artan Sorunlar

Rahmi
4 Temmuz 2025 00:3121.466

03.06.2025 tarihinde saat 23.00 civarında bel fıtığı ağrısı nedeniyle ağrı kesici iğne yaptırmak için Prof. Dr. Süleyman...

1 Destek2 Yorum

İsmail Fehmi Cumalıoğlu Hastanesi Kulak İltihabı Rahatsızlığımı Burun Spreyi Yazarak İyileştirmek!

İsmail FehmiCumalıoğlu Hastanesi Kulak İltihabı Rahatsızlığımı Burun Spreyi Yazarak İyileştirmek!

Seyhun
Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi Diyabet Ayak Tedavisi Yapacak Doktor Yok!

Tekirdağ Dr.İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi Diyabet Ayak Tedavisi Yapacak Doktor Yok!

Fatih
Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi Arveles Yan Etkisi!

Tekirdağ Dr.İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi Arveles Yan Etkisi!

Yusuf

Öne ÇıkanKonular