Fatoş sonuçtan hiç memnun değil

İşkar Grup Haksız Kazanç

29 Mayıs 2023 14:59

F** İşkar'a ait aldığım slim mix zayıflama cihazından nasıl mağdur edildiğimi anlatmak isterim. Ürünü aldım senetle gelen arkadaş yarım saat bir demo yaptı. Senetleri imzalatıp gitti ilk müşterimi aldım ve kesinlikle vaat edilen sonuçları alamadım. Sonrasında satan arkadaşı arayıp memnuniyet olmadığını cihazın daha yeni olduğunu süre geçmeden geri iadesini istedim. Bin bir türlü bahaneyle beni oyaladı aradan ne kadar zaman geçti. Kullanmadığım ürünün parasını benden haksız yere almaya devam ediyor. Defalarca memnun değilim. Hiçbir sonuç yok boş duran çalışmayan cihazın ödemelerini yapmamda zorlandığımı belirttiğim halde hiçbir şekilde oralı olmadılar. Israrla firma yetkiliyle görüşmek istediğimi numarasını istediğimde kesinlikle vermedi ve firma yetkilisinin müşterilerle görüşmediğini bana söyledi. Kullanılmadan duran cihazın bir de kendi kendine parçalarının kırıldığını belirttiğimde hal ederiz diyerek beni geçiştirdiğini belirtmek isterim. Zor şartlar hala senet ödemeye devam ediyorum. Yazıklar olsun size.

profile profile profile

Erdal sonuçtan memnun

İşkar Grup Şikayeti

22 Temmuz 2025 09:31
"Verdiği sözleri tutarak mağduriyetimin giderilmesinde çaba harcayan tolga bey ve gökhan beye teşekkür ederim."
Baki sonuçtan hiç memnun değil

Duymer İşitme Cihazları İle Yaşadığım Sorunlar!

11 Eylül 2024 12:13
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Freestyle Libre Değişim Ve İade Kabul Etmiyor

26 Eylül 2024 09:09
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Si-Ser İşitme Cihazları Sıfır Alınan İşitme Cihazı İki Yıldır Arızalı Ve Çözüm Sunulmuyor

05 Kasım 2025 10:11