27 Aralık 2024 01:49

25.06.2024 tarihinde Mad Parfumeur ilanına başvurdum. 26.12.2024 tarihinde şartlara uygun olduğum için işveren tarafından onaylandığım ve formu eksiksiz doldurmam gerektiği, doldurulmaması halinde geçersiz olacağı yazıyordu. Ad, soyad, daha önce çalıştığım iş yeri, doğum tarihi ve T.C. bilgilerimi girdim, diğer sayfada ise kimliğimin ön ve arka yüzünü fotoğraf çekerek atmam gerektiği, e-devlet erişimli olduğu yazıyordu. 'Kaydınız başarı ile tamamlandı, doğrulama amaçlı ücret yatırılacaktır.' diye bir mesaj geldi. Tekrar bu soruyu firmaya yönelttim fakat 'İlan bulunamadı.' yazıyordu. Engellendim mi, ilan mı kaldırıldı anlam veremedim. Bunları İşin Olsun uygulamasına güvenerek yapsam da şahsi bilgilerimi paylaşmış olmanın ve güvensiz bir durumla baş başa kalmış olmanın sıkıntısını yaşıyorum. Şahsıma ıslak imzam olmadan adıma yapılacak resmi işlem, başvuru, adıma açılacak hiçbir hesabı, kredi başvurusu, para transferi, Papara hesabı, kumar, alım satım kabul etmiyorum. Lütfen bu konuda bana dönüş sağlayın.

11 Eylül 2024 03:09
İşin Olsun İş Başvuru Sürecinde Güvenlik Endişesi

20 Eylül 2024 09:38

16 Eylül 2024 22:07
İşin Olsun Kimlik Bilgilerimin Güvenliği Tehlikede!

08 Eylül 2024 18:39

20 Eylül 2024 07:18