İşgal Kebap (Çeto Kebap) Bir Yıldızı Bile Hak Etmeyen Bir İşletme

10 Nisan 2024 01:59

Bir yıldızı bile hak etmeyen bir işletme. Bu akşam için özellikle seçmeli menü yerine sadece Adana kebap istediğimizi belirterek rezervasyon yaptırdık. Gittiğimizde, masada her şey açık bir şekilde isteğimiz dışında menü şeklinde ve iftar vaktine yarım saatten fazla bir süre varken hazırlandığını gördük.

Sorumlu olduğunu düşündüğümüz garsona menü istemediğimizi söyledik; kendisi bize oraya gelen müşterilerin genellikle Instagram üzerinden menülere aşina olarak geldiklerini ve satışlarının bu şekilde olduğunu, işimize gelirse diye bir tavırla ifade etti. Bu durum karşısında bizim menü hakkında bilgi sahibi olmadan geldiğimiz anlamına geliyordu ki bu oldukça garip bir durumdu.

İçecek değişimi talep ettiğimizde dahi alaycı cevaplar aldık. Hesap ödemeye kalktığımızda ise kasada bize, 'nasılsa siz menü istemediniz, biz de yediklerinizin fiyatını sizden ayrı ayrı alacağız' diyerek normalden daha yüksek bir rakam söylediler. Buradaki sorun ödenen miktar değildi. Son derece kaba ve saygısız bir tutum sergileyen garson ve 'ramazanda menü dışında satış yapmıyoruz' diyen, ancak kasada menü fiyatı yerine ayrı ayrı ücret talep eden işletme yönetimi gerçekten kabul edilemez bir durum sergiliyor.

Sahipleri ve garsonlar, müşteri hizmeti konusunda yetersiz davranışlar sergiliyor. Bu kadar kötü bir hizmet anlayışına sahip olmaları gerçekten üzücü.

08 Nisan 2024 01:13

22 Mart 2024 10:41