Ayşenur sonuçtan hiç memnun değil

İsd Güvenlik Konak Pier Güvenlik Şefi Üslupsuzluğu!

13 Temmuz 2023 17:58

12.07.2023 tarihinde 16:00 sıralarında Konak Pier’i ziyaret ettik. Kapıdan girerken sinyal vermemesine rağmen güvenlik çantamı cihaza koymamı söyledi. Plastik kap var mı diye sordum yok dendi. 100 bin liralık çantayı pis yere koyamayacağımı söyledim (daha önce çantama zarar vermişti). Sinyal vermeyen şeyi neden koymam gerektiğini sordum k*kain varsa görmek için gibi saçma bir cevap verdi. (Bu muhabbetler olurken orada sinyal veren insanlar geçtiler fakat hiçbiri aranmadı) Sonrasında amirini çağırdı. Gelen güvenlik şefiyse ne yasa ne hukuk hiçbir şey bilmediği gibi insanlarla nasıl konuşması muhatap olması gerektiğini bilmiyordu ve bağırmaya başladı. Öncelikle sinyal vermeyen çanta hukuken cihaza koyulmaz. Sonrasında ekipman (plastik kutu) tam olmadan böyle bir talepte bulunulamaz. Buraya girmek istiyorsanız koyacaksınız yoksa giremezsiniz dendi (tabii ki koymadım arabaya bırakıp geldim) Güvenlik şefine & amirine ismini sordum söylemek zorunda olmadığını ne yapacaksın benim ismimi dedi üzerinde kart takılı olması ve orada yazması gerektiğini söyledim fakat söylemedi. Üzerine kartı takmış fakat ismini ters çeviren beyaz saçlı bir adamdı. Bu şef konumunda olan en yetkili beyefendiyi burada çalıştırmadan önce lütfen gerekli eğitimlerini ve ekipmanlarını tamamlayın. İnsanlara bağırmamasını da mutlaka belirtin. Bunu Şikayetvar'a da güvenlik firmasına da mutlaka belirteceğim. ( İsd Güvenlik firmasına bağlı olduklarını öğrendik.)

Serdar sonuçtan memnun

03 Haziran 2023 22:55
Gencer sonuçtan hiç memnun değil

12 Ağustos 2024 20:10

Professional Line Fitness Center'da Hakarete Uğradım

01 Şubat 2024 10:15
Raziye sonuçtan hiç memnun değil

31 Ekim 2023 15:57