İşbir Yatak Nature In Bel Ağrısı Izdırabı

16 Ocak 2024 01:15

Bir çok kişinin tavsiyesi üzerine tercih ettiğimiz İşbir markasının nature model yatağı tam bir hayal kırıklığımız oldu. Mayıs 2023 tarihinde düğün öncesi almış olduğumuz nature yatak kullanmaya başladıktan sonra bel ağrıları ile uyanmaya başladık. Önce yabancı olduğumuz için mi acaba derken ağrı yapması bitmedi ve yaklaşık 20 gün sonra çağrı merkezi ile görüştük. Teslimden sonra 45 gün içinde iade alıyorlarmış aksi halde olmuyormuş. O zaman için tamam demiştim. 6 ay geçti ve dinç yattığım yataktan sabahları belimi tuta tuta kalkar oldum. Uyumak işkence oldu, hayat kalitem düştü, sakat gibi uyanıp salonda koltukta dinlenince biraz normal kalkar oldum. Yatak ile ilgili yetkililerden yardım talep ediyorum

16 Ocak 2024 08:17 (Şikayetten 7 saat sonra)
Leyla
Leyla
16 Ocak 2024 15:03

Düğün alışverişi yapan birinin teslimden itibaren 45 gün içinde kullanımı ve memnuniyet değerlendirmesi yapması bence bu tarz ürünler için yetersiz ve yanlış bir zaman planlaması. Ayrıca bahsettiğiniz teknolojiye göre yatak sertliğinden dolayı maalesef hiçbir boşluğu doldurmuyor.

İsmail sonuçtan memnun

15 Aralık 2024 15:05
"Baza Gıcırtısı düzeltildi eksik parça geldi ve takıldı ve sorun çözüldü. Son gelen İşbir Servis Ekibi gerçekten işine hakim ve profesyoneldi. Özellikle Murat beye çok teşekkür ederim. Gerçekten işinin hakkını veriyor profesyonel bir insan bu süreçte İşbir müşteri hizmetleri de aradı yardımcı oldular."
Cigdem sonuçtan hiç memnun değil

31 Mayıs 2025 22:53

İşbir Nature Massage Sırt Ağrısı

21 Haziran 2023 14:00

Yetersiz Hizmet Ve İlgisizlik Nedeniyle Mağduriyet Yaşadım

13 Mayıs 2025 09:39
Süleyman sonuçtan çok memnun

Süleyman
09 Ocak 2025 21:05
"Sorunumuz çözüldü. Teşekkür ederiz."

İşbir Yatak Kategorileri