Aslan sonuçtan hiç memnun değil

İşbir Yatak: Çöken Yatak Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

29 Eylül 2024 11:18

Geçtiğimiz Bahar aylarında İşbir markasından "sert" olduğu söylenen Kardelen model bir yatak aldım. Yatak yatmaya başladığımın 2. Haftasında çökmeye başladı. Bunun üzerine bir süre geçti ve iletişime geçip yatağın çöktüğünü belirttim. Gelen arkadaş ölçüm yaptı ve şu kadar cm çökmüş biraz daha çökmesi lazım diye dalga geçercesine göz ucuyla hesap yaptı ve gitti. Öneri olarak da Yataş markasının kalın alezleri var onlardan kullanın dedi. Ben başka markadan kalın alez alacaksam sizden neden yatak alıyorum? Aynı şekilde bir kere daha iletişime geçtim ve yine aynı arkadaş gelip ters çevirin baş aşağı yapın gibi şeyler söyledi ki zaten bunları 5 günde bir yapmadan yatakta yatmak mümkün değil. 3. Oluşturduğum kayıtta ise bölge müdürünün benimle iletişime geçeceğini söylediler ancak ne arayan ne eve gelen kimse olmadı. İşlerimin yoğunluğundan dolayı bir süredir idare ediyorum ancak bu yatak elimden alınıp bana çökmeyen bir yatak sunulmadığı takdirde bu sorunu Tüketici Mahkemesi'ne taşıyacağım.

01 Ekim 2024 08:07 (Şikayetten 1 gün sonra)
Aslan
Aslan
20 Nisan 2025 16:39
İşbir Yatak: Çöken Yatak Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Aradılar, fotoğraf istediler, gönderdim bir daha da o numaraya ulaşamadım. Eğer bir hafta içinde bu yatağı evimden alıp farklı bir model ile değiştirmezseniz direkt dava açıyorum ben daha fazla sizle uğraşmayacağım.

Çöken Yatak Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri Sorunu

20 Nisan 2025 17:05
Çöken Yatak Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri Sorunu

Visco Yatakta Çökme Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

27 Ocak 2025 16:31
Orçun sonuçtan hiç memnun değil

İşbir Yatak Ürün Değişim Sorunu Şikayet

25 Mayıs 2024 22:58

06 Kasım 2024 14:24
İşbir Yatak Yanlış Yatak Seçimi Ve İlgisizlik
Cigdem sonuçtan hiç memnun değil

31 Mayıs 2025 22:53

İşbir Yatak Kategorileri