KFC Para Alıp Ürün Göndermemesi

KFC Para Alıp Ürün Göndermemesi
18 Haziran 2023 19:51

Piyalepaşa KFC şubesinden 16 Haziran cuma akşamı yemek söyledim. İki farklı kutu menü söyledim. Zaten tavuklar tamamen kağıt gibi kuru ve bayattı, ancak bir kutunun ne tavuğu ne patatesi geldi. Yani menü 160 lira ise 100 lirasını zaten göndermediler. 2 kez iletişime geçildi gönderiyoruz dediler ve yine gönderilmedi. Zaten gelen tavuklar bayattı. Bir de üstüne parasını ödediğim ürünü de göndermediler. İletişime geçildiğinde hemen eksikliği göndereceğiz diyorlar ama dalga geçiyorlar belli ki. Tavuğun lezzeti neyse yoğunluktur deriz ama ürünü eksik göndermek ve eksik olduğunu bildiği halde hakkımı vermek yerine tamam tamam diyerek oyalayıp hakkımı yemek firmaya yakışmadı. Bir daha da susuz kalsam su almam.

18 Haziran 2023 21:32 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli müşterimiz, Şikâyetiniz tarafımıza ulaşmış olup, konu ilgili birimlerimiz ile paylaşılmıştır. Saygılarımızla. KFC müşteri hizmetleri

Burak
Burak
05 Aralık 2023 10:55

Paylaşılmış ama kimsenin umurunda olmamış anlaşılan. Numarayı da aradım yardımcı olan yok. Kötü hizmet gördüm ancak dolandırıcılık ilk kez gördüm markanızda.

Serdar sonuçtan hiç memnun değil

25 Temmuz 2023 12:38

21 Aralık 2023 18:13
Baran sonucu yetersiz buldu

Eksik Sipariş Ve İletişim Sorunları

21 Aralık 2024 17:32
Eksik Sipariş Ve İletişim Sorunları

30 Ağustos 2023 21:41
KFC Gaziemir Şube Yine Eksik Ve Bayat Ürün Yolladı!
KFC Gaziemir Şube Yine Eksik Ve Bayat Ürün Yolladı!

KFC'den Bayat ve Eksik Ürünler, Hijyen Sıfır

02 Ekim 2024 16:42