Nilay sonuçtan hiç memnun değil

İrem Doğan Beauty Studio Kötü Müşteri Deneyimi

02 Eylül 2023 02:55

Telefonla aradım, genel bir güzellik merkezi zannederek ağda, oje gibi işlemlerin de olacağını söylediğimde irem hanım bana 'anlayamadım? Burada ağda yapmıyorum? ' diye sesini yükseltip azarladı, sonrasında sadece kaş için 20 lira kapora göndermişti. Evim Çayyolu'nda ve randevuma biraz geç kalacağımı söylemek için mesaj attığımda 'aradık size ulaşamadık randevunuz yandı kapora iade etmiyoruz' gibi ses kayıtları gönderdiler. (metroda 5 dakika telefon çekmedi) kendilerine kibir ve egoya gerek yok dedim, bana seviyesizlik yaptığı, azarladığı korkunç ses kayıtları gönderip, cevap vermeyip engellediğimde farklı numaralardan arayıp taciz etti. Pek tabii ki işinizde iyi olabilirsiniz, lakin insan ilişkilerine biraz özen gösterin ve benden aldığınız 20 TL'nin helal olmadığını bilin.

İrem

Randevu sistemi ile çalışıyoruz 5-10 dakika gecikme tabi ki olabilir ama hizmet verdiğimiz tek kişi siz değilsiniz. Her danışan randevusuna saatinde alınmak istiyor. Siz geç kaldığınız halde size yardımcı olmam diğer kişilerin hakkına girmemize sebep olurdu. Randevunuza katılım sağlamayıp bir de 20 TL lik bir ücretin helal olmadığını iletmişsiniz emin olun bizim boş kalan randevumuzun karşılığı da değil. Telefonda ise benimle görüştüğünüzü iddia etmişsiniz bütün kayıtlar uzmanlarımla yaptığınız görüşmeler ki size karşı kimse sesini yükseltip korkunç bir sesle konuşmamış. Sağlıklı günler dileriz

Nilay
Nilay

Telefonda insanları tersleyerek, küçümseyerek konuşup, defalarca farklı numaralardan rahatsız edip (benim randevu almak için sizi aradığım numaradan bana durduk yere ulaşmaya hakkınız yok kişisel verimi kullanıyorsunuz) buraya gelince kendinizi masumlaştırmanız çok özel. Çayyolu'nda yaşıyorum, burada da bir sürü güzellik merkezi var. Kapora alan görmedim sizin dışınızda herhangi bir yerde şehirde. Birkaç bin TL'lik işleme de gelmiyordum bir kaş alımı taş çatlasa 10 dakika sürüyor. 10 dakika boşta kalmak, 10 dakika para kazanamamak başkalarını zor duruma düşürmekten değerli mi sizin için? Randevuya gelemedi diye haksız yere bir insandan 20 lira almak haksızlıktır. İşin parasında da değilim kimseye böyle davranamazsınız

İrem

Nilay hanım merhabalar size ayrılan randevu süresi için kapora ilettiniz ve randevunuza saatinizde katılım sağlamış olsaydınız kaporanızı işlem için kullanırdınız. Randevunuza katılım Sağlamadığınız takdirde ve gecikme olması durumunda kaporanızın yanacağını da belirtiyoruz. Yarım saatlik bir gecikme olan bir randevunuz söz konusu ve bu konuda sizlere gerekli olan tüm açıklamaları yaptığımız halde sizin yaklaşımınız ve hakaretlerinizden başka bir dönüş alamadık.

Rümeysa sonuçtan hiç memnun değil

19 Temmuz 2024 08:56

Canan Bayan Kuaför(Erzurum) Erzurum'da Kuaför Deneyimi