25 Şubat 2024 18:30

Expres Telekom Adlı Instagram ® sitesi telefon çekilişi sırasında 'kazandınız' mesajı gönderdi ve benden 418 TL sigorta ve kargo ücreti istedi. Ben bu parayı gönderdim. Sonrasında benden IMEI ödemesi için 31.962 TL olduğu, ancak şirket olarak anlaşmamız bulunduğu için firmamıza özel uygulanan indirimle 2810 TL olduğu belirtildi. Eğer 2810 TL'yi yatırırsam telefonun bana ulaşacağı söylendi. Bende bundan başka para yaptırmayacağım sadece bu miktarı yatırınca kesinlikle başka bir ödeme olmadığını ve telefonu göndereceklerini beyan ettiler. Ben bu 2810 TL'yi yatırdım ancak tekrar 4790 TL ÖTV ücreti çıktı diye ücret istendi. Ben anladım ve bu parayı göndermedim. Paramın geri gönderilmesini istedim. Vazgeçtiğimi dile getirdikten sonra bana cayma işlemlerini başlatmak zorunda kalacaklarını ve 71.185 TL icra takibi başlatacaklarını söylediler. Bu parayı yatırmazsam beni dava edeceklerini ve tarafıma yapılacak icra takibini açıkladılar. Yasa dışı hiçbir şeyi kabul etmiyorum ve bu firma hakkında gerekli işlemlerin yapılmasını istiyorum.
İcra başlatamazlar ne hakla başlatıyorlar böyle bir saçmalık olabilir mi birileri bunun açıklamasını yapsın bana bir de haklı gibi onlar mi bizim paramızla dava acıyorlar paramı geri versinler ne biçim bir iş bu!

#15 Pro Max

Ezgi
Ezgi

Bir şey oldu mu aynı şey bugün benimde başıma geldi

Çelik
Çelik

Dava açıldımi ben para yollamadım ama adres ve telefon numaramı verdim bir şey olur mu

Kader
Kader

Peki icra takibi başladı mı

Farah

Bilmiyorum şu an için gelen bir bilgi yok

iPhone Instagram'da Expres Telekom Hopa Çekiliş Kazandınız

Celal