Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

İPhone 14 Wi-Fi Problemi Ve Apple İn İlgisizliği

Hüseyin
05 Mayıs 2024 23:19

1 ay kadar önce iPhone 14 aldım. Aldığım günden beri Wi-Fi'a bağlanmada problem yaşıyorum. Bağdat Caddesi'indeki Apple Store'a götürdüm orada telefonu formatlayıp tekrar verdiler ve düzeleceğini söylediler. Fakat değişen hiçbir şey olmadı. Hatta Apple store
dan döndükten 1 saat sonra telefon komple kitlendi. Defalarca destek hattını aradım destek hattında benimle görüşen arkadaşlarla birlikte ekran paylaşımı yaparak defalarca Wi-Fi testi yaptık. Onlar da Wi-Fi'ın bağlanmadığını, bağlı gibi gözüküp internetin açılmadığını, Bağlansa bile hızının çok yavaş olduğunu vs gördüler ama Apple bu hatasını kabul etmemekte ısrar ediyor. Telefonu aldığım günden beri sürekli mobil internet kullanmak zorunda kalıyorum. Ayrıca Wi-Fi problemi ile birlikte telefon Apple car ile aracıma kablolu veya kablosuz olarak bağlanmıyor. Telefon görüşmeleri sırasında çoğu zaman karşıya sesim gidiyor ama karşı tarafın sesi bana gelmiyor. Müzik çalarken en az haftada 2 kez ses komple kesiliyor. Telefonu yeniden başlatmadan problem düzelmiyor. Bu kadar problem yaşadığım halde Apple telefonumu yenisiyle değiştirmemekte ısrar ediyor. Ekte telefonla aynı noktada bulunan ve aynı Wi-Fi hattına bağlı bir cihazın test sonuçlarının videosunu paylaşıyorum.

Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Fatma
24 Eylül 2024 15:36
Cihan sonuçtan hiç memnun değil

iPhone Apple'ın Garantisi Olan İ Phone 14'ü Tamir Etmemesi Ve Değiştirmemesi

Cihan
19 Mayıs 2024 03:48

05 Aralık 2023 22:46
Emel sonuçtan hiç memnun değil

21 Mart 2024 12:36
Apple Sıfır Tel Mağduriyeti