Ayhan sonuçtan çok memnun

İnternet Peynircisi Ulaşılamayan Bir Satıcı

27 Temmuz 2024 17:32
Ayhan'ın Teşekkür Mesajı
“Firma sahibi bizzat direk iletişime geçerek soruna çözüm odaklı yaklaştı. Hatta bir de hediye yollamışlar teşekkürlerimi buradan da iletiyorum.”

Ürünü sosyal medya reklamlarından görerek sipariş verdim. İlk başta geç gelmesini sorun etmedim ama ürünler soğuk zincir ile gönderim diyorlar ama bu soğuk zincir değil ve sonucunda kutu içindeki tek bir paket buz kaynar suya dönmüştü, peynirler erimiş vaziyetteydi ve fokurdama mevcut. Her neyse buraya kadar da tamam dedik iade edelim ama telefonlar imkanı yok açılmıyor. Kaç gün denedim yok. En son dedim mail atayım ona da cevap yok, kendi sitesinden yardım talebi oluşturdum ona da cevap yok. Ben 500 TL ile ölmem ama bir daha da alışveriş yapmam ve çevremden kimseye de yaptırtmam. Böyle esnaflık olmaz, sosyal medyadan takip eden ortak arkadaşlarıma da bu durumu ilettim, onlar da takipten çıktılar. Not: Kargo açarken video çekmiştim, onu da gönderebilirim yazdım, ürünler bozuk bana adres verin. Geri göndereyim, bu şekilde durmaz dememe rağmen kaç gün geçti ve hepsi çöpe gitti tabii ki.

Ayhan
Ayhan
29 Temmuz 2024 18:56

05 Kasım 2024 20:46

14 Ekim 2023 16:14
Tazedirekt Soğuk Zincir Taşınması Gereken Ürünler
Hayat sonuçtan hiç memnun değil

22 Temmuz 2024 00:48
Ece sonuçtan memnun değil