Instagram'dan Gelen Sahte Mesaj Ve Hesap Bilgilerimin İzinsiz Kullanımı

Instagram'dan Gelen Sahte Mesaj Ve Hesap Bilgilerimin İzinsiz Kullanımı
14 Aralık 2024 12:37

Bu sana bıraktığım son şey ve sevgimden dolayı sana bu kutuyu vermek zorundayım. Eğer hâlâ ailenize karşı hisleriniz varsa lütfen küçük oğluma iyi bakın. Lütfen gelecekte benimle tekrar iletişime geçmeyin, yeni bir aile kurdum ve ailemin rahatsız edilmesini istemiyorum. Hesap: uu898 şifre: uu88778 USD bakiyesi: 2,684452,99 unutmayın: https://bnewk.com" Instagram hesabıma gelen yukarıdaki mesajla hiçbir ilişkim yoktur ve hesap da tarafımdan bilinmemektedir.

Bu hesap ve kişiyle hiçbir bağlantım yoktur. Hesaba cevap vermeden kendim tarafımdan engellenmiştir. Kesinlikle şikayetçiyim. Hesapla ilgili herhangi bir borçlanmayı kabul etmediğimi beyan ederim. Hesap bilgilerime el konulup telefon numaramın kullanılması, yayılması veya Google hesabıma bağlı bulunan bilgilerimin dağıtılması ya da üzerime herhangi bir borç çıkması durumunda hiçbir sorumluluğu kabul etmiyorum. Tüm sorumluluk Instagram'a aittir. Şahsım adına gelecek herhangi bir soruşturma veya borç hakkında Instagram sorumludur.

Rızam dışında iletişim bilgilerim kullanılarak yapılacak herhangi bir işlemden hukuki olarak sorumlu değilim. Gerekli hukuki mercilere başvuru hakkımı saklı tuttuğumu beyan ederim. Benimle ilgisi yoktur.

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
Hesabım Çalındı
1 Takipçi