Instagram Yanlış Şifre Hatası Veriyor Şifrem Doğru

02 Temmuz 2024 00:14

Telefonum iPhone 8 Plus, Instagram hesabıma giriş yapamıyorum. Yanlış şifre diye hata veriyor ama başka telefonlardan ve webden girebiliyorum. Şifremin doğru olduğuna eminim. Şifremi yeniledim, telefonumu sıfırladım, kapattım. Açtım, uygulamayı sildim, yükledim ama olmadı.

Yorumlar (13)

Emre

Bende yaşadım bu durumu iPhone 13 cihazımdan telefonu sıfırladım ve yeni bir Apple hesabı açtım ve Instagram'a girebildim.

Emre

Çözüm bulabildiniz mi? Aynı sorunu yaklaşık 3 haftadır yaşıyorum.

Zeki
Zeki

Aynı sorunu yaşıyorum ne yeni hesap açabiliyorum ne de hesabıma girebiliyorum 1 yıldır böyle

Çözüm buldunuz mu?

Çözüm buldunuz mu

Hayır hala çözemedim giremiyorum

Sıla
Sıla

Çözüm buldunuz mu? Aynı sorunu yaşıyorum

Maalesef hala giremiyorum

Yav
Yav

Bende aynı şeyi yaşıyorum askıya alınmıştı hesabım onu kurtardım fakat ne yaparsam yapayım Instagram uygulamasından hiçbir hesaba giremiyorum şifre yanlış diyor bulan çözen varsa lütfen yardımcı olsun

Çözüm buldunuz mu?

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
Giriş Sorunu
Şifremi Yenileyemiyorum
1 Takipçi

17 Ağustos 2024 23:47

Gülnar
12 Kasım 2024 21:59
Instagram Giriş Sorunu: Şifre Ve Kod Problemi!
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

19 Mart 2025 22:30

Instagram Kategorileri