Mehtap sonucu yetersiz buldu

Instagram Hesabımın Çalınması Ve Geri Verilmesi İçin

30 Kasım 2023 14:39

Bununla ilgili birçok resimlerimiz mevcut bizim özel olarak çocuklarımızla birlikte bunu farklı bir sitelerde kullanabilirler. Eşimin Instagram hesabına da aynı şekilde geldi eşimin hesabını kurtarabildim hemen fakat kendi hesabıma bayağı bir uğraştım kurtaramadım ve diğer şikayetleri araştırırım Instagram sayfası ile ilgili birçok şikayet mevcut benim gibi birçok vatandaş mevcut lütfen diğer hesaplarımın bir yıl önceki çağından hesabımın da bu hesabımın da bana geri verilmesini talep ediyorum kimlik doğrulaması isterlerse kimlik kartımın bilgilerini yollayabilirim veya video ile ilgili güncelleme isterlerse onda yollayabilirim ayrıca Instagram sayfamda resimlerimiz de mevcut bunu da karşılaştırmasını yapabilirler ama lütfen hesaplarımın bana geri verilmesini istiyorum.

Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum mecburen Facebook hesabından ayırdım diğer vatandaşlarından mağdur olmaması için tanıdıklarımın burada herhangi bir usulsüzlük yapılırsa mesuliyet kabul edilmemektedir. Ingram hesapları nasıl bu kadar kolay ele geçiriliyor lütfen ama lütfen mağdur etmeyin giderilmesini rica ediyorum bir an önce gereğinin yapılmasını ve bana geri dönüş yapılmasını rica etmekteyim. Instagram hesabımı mağduriyetimi gidermesini talep ediyorum.

03 Aralık 2023 00:17

Ingram sayfam geçen sene çalınmıştı. Sayfama giriş yapamadığım için sayfamın kapatılmasını rica ediyorum. Yetkililerin sayfamı komple kapatmasını rica ederim. Gerekli çalışmalar umarım en kısa sürede yapılır Ingsram yetkilileri umarım söylediklerimi dikkate alırlar.

30 Kasım 2023 17:46

Kaçıncı yazışım bilmiyorum Instagram sayfasında daha önceki çağın'ın hesabım ve şimdi kes saplarımın resimlerini çektim ve bana ait olmayan bir mail adresine gittiğinin şifrelerinin telefon numarasında bir işe yaramadığını paylaştım ama bununla ilgili sadece aynı bilgiler veriliyor gerekli tedbirlerin aldırılması sağlanmamaktadır ve Instagram sayfasında sayfaları da mevcut Bununla ilgili kendi adıma. Sayfasına başkalarının adına açılan hesaplar da mevcut ve çalınan hesapların sahiplerini adına farklı hesaplar açılarak farklı amaçlarda kullanılmaktadır Bununla ilgili lütfen Bununla ilgili hesaplarım tamamıyla kapatılsın ya da hesaplarımı o kişiden alıp bana tekrardan geri verin. İleride doğabilecek bir suçla ilgili mesuliyet kabul etmemekteyim size daha karşı dava açarım gerekli işlemlerin yapılmasını rica ediyorum.

30 Kasım 2023 16:43

Merhaba iletişim bilgisi ve mail adresi ile ilgili işlem yapamıyorum lütfen yardımcı olur musunuz?

30 Kasım 2023 17:51

Musti. Besel2, Mehtap _besel, Mehtap Beşel adına olan hesaplarımın bana geri verilmesini ileride doğacak suçlardan mesul değilim lütfen ilgili birimler gereğini yapsın lütfen. Bu kaçıncı yazmam hesabı gerçek sahibine vermediğiniz için sizde suçlu sayılırsınız lütfen gereğinin yapılmasını rica ederim.

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
Hesabım Çalındı
1 Takipçi
Hesabımın Başkasının Eline Geçti
1 Takipçi

Hakkan sonuçtan hiç memnun değil

14 Eylül 2023 01:44

Instagram Hesabımın Güvenliği Tehlikede: Acil Destek Talebi

12 Eylül 2025 16:36

Instagram Hesabıma Erişim Sağlayamıyorum Mağduriyetim Devam Ediyor!

25 Ekim 2025 02:52

24 Eylül 2024 01:13