Yaren sonuçtan hiç memnun değil

Instagram Hesabım Çalındı

20 Ekim 2024 21:14

Bugün y*** adlı Instagram hesabım çalındı ve hiçbir şekilde erişim sağlayamıyorum. Bugün bana Instagram'dan bir adresten bir link geldi. Şikayetvar'da hakkımda uygunsuz içerik olduğu ve şikayet edildiğim yazılıydı. Instagram hesabımı kurtarabileceğim söylendi. Ben de bu yüzden gönderdikleri linke tıkladım. Sonra hesabımın şifresini değiştirmeye çalışırken başka bir telefondan hesabıma giriş yapıldığına dair bildirim geldi ve hesabımla bağlantım kesildi. Buradan Instagram yetkililerine sesleniyorum; lütfen y*** adlı hesabım kapatılsın. Eğer hesabımdan herhangi yasal olmayan bir işlem yapılırsa sorumlusu ben değilim. Yetkililere duyurulur.

Emre
Emre

Linke tıklayıp bilgilerinizi girdiniz mi?

Buse
Buse

Bugün esuppp92 adlı Instagram hesabım çalındı ve hiçbir şekilde erişim sağlayamıyorum. Bugün bana Instagram'dan bir adresten bir link geldi. Şikayetvar'da hakkımda uygunsuz içerik olduğu ve şikayet edildiğim yazılıydı. Ben de bu yüzden gönderdikleri linke tıkladım. Sonra hesabımın şifresini değiştirmeye çalışırken başka bir telefondan hesabıma giriş yapıldığına dair bildirim geldi ve hesabımla bağlantım kesildi. Bir süre sonra hesabıma giriş yaptım ve hesabımı sildim Buradan Instagram yetkililerine sesleniyorum; lütfen esuppp92 adlı hesabım kapatılsın eğer hesabımdan herhangi yasal olmayan bir işlem yapılırsa sorumlusu ben değilim. Yetkililere duyurulur.

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
Hesabım Çalındı
1 Takipçi
Hesabımın Başkasının Eline Geçti
1 Takipçi

Instagram Hesabım Linke Tıklayınca Çalındı

14 Mayıs 2024 20:56
Burak sonuçtan hiç memnun değil

08 Aralık 2024 10:05
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

15 Temmuz 2024 21:36
Instagram Kategorileri