Instagram Haksız Yere Adıma Yapılan Paylaşımlar

31 Ağustos 2024 13:31

Instagram şikayet destek merkezi merhaba sayın kullanıcı, hesabınızdaki bir gönderi şikayet edilip sayfamızda paylaşılmıştır. Kullanıcı adınızla girip hakkınızda video oluşturulmuştur. Eğer bunu yapan siz değilseniz, lütfen gönderi ve videoyu kaldırınız.

Aksi takdirde Instagram destek kanalı ile görüşüp hesabınızın 24 saat içerisinde kapatılması için uzlaşma sağlanmıştır. Anlayışınız için teşekkürler. Form: https://TR-şikayet. Merkeztr. S*** adresinden paylaşılmış. Gönderi ve videoyu kaldırmak için forma girip adınıza olan şikayetlere giriş yaparak şikayetleri görüp gönderi ve videoyu kaldırabilirsiniz. Support account ıd: 715824021 böyle bir mesaj geldi. Topluma yönelik uygunsuz bir paylaşım yapmadığım halde şikayet edilmişim ve bunun üzerine bir video oluşturulmuş, ne olduğunu bilmiyorum. Hesabım için Instagram kapanır uyarısı veriyor. Ben bu şikayeti kabul etmiyorum. Gereğinin yapılmasını önemle rica ederim.

profile profile profile

Klinkshop
Klinkshop

Aynı şey benim de başıma geldi. Tekstil aksesuarları üretici bir firmayım ve ürünlerimle ilgili paylaşımlar yapıyorum. Videolarımı da kendim çekiyorum. Videoya ulaşamıyorum, şikayete ulaşamıyorum, Şikayet Var iletişimine ulaşamıyorum, Instagram müşteri ilişkilerine ulaşamıyorum. Şikayet Var sayfası, saçma sapan bir dijital asistan koymuş. Sürekli yanlış yönlendiriyor. Bu portala da yakıştıramadım. Sorun hakkında sonuç alan veya gerçekten sayfası kapanan varsa lütfen yazsın. İyi günler.

Erdem
Erdem

Nasıl bir paylaşım veya video paylaşılmış bunu öğrenemiyoruz bu konuda yardımcı olmanızı talep ediyorum ve böyle bir olayın Aslı yoksa ben de bu kurumdan şikayetçi olacağım

Şeyda
Şeyda

Aynı sorunu yaşadım ve birçok kullanıcı yaşamış. Sorun çözüldü mü acaba. Ben de hala Instagram'a giremiyorum.

Serhat
Serhat