Hakan sonuçtan hiç memnun değil

İnfo Yatırım Menkul Değerler Hesap Kapatma Sürecinde Faiz Ve Borç Sorunu

İnfo Yatırım Menkul Değerler Hesap Kapatma Sürecinde Faiz Ve Borç Sorunu
08 Temmuz 2024 16:09

Hesapta para varken ve borç yokken, hesaplarımı kapattığımda kendi kafalarına göre borç çıkarıp bir de günlük faiz işletiyorlar. Üç ay içinde üç eleman değiştirdiler. Elemanına bile sahip çıkamayan firma, başka amaçları yok. İnfo yatırım pişmanlıktır.

11 Temmuz 2024 17:25 (Şikayetten 3 gün sonra)
22 Temmuz 2024 13:18

11 gün geçti 3 satırlık hesap ekstrasını inceleyemediler ama bizden portföylerimizi onlara emanet etmemizi istiyorlar. Gerçekten insanları bu kadar cahil mi? Görüyorlar

23 Temmuz 2024 00:41

Mayıs ayının 10 da ekranlarımı kapatmışım kapatan hanımefendi ekranın ay sonuna kadar bana iptal edilmeyeceğini söylemiş. Artık hangi laf kalabalığında söylediğini ben hatırlamıyorum. Yani sonuç olarak bu firma ayın 10. Günü ekranlarımı kapamış ama bana 1 aylık ekran bedeli yansıtmış bundan da haberim olana kadar faiz işletmiş. Ekranda fotoğrafını gördüğünüz faizler kapatılan ekranın borcu olup ben fark edene kadar işleyen faizdir. Bu arada hesabımı kapatmalarını da söyledim bugün itibari ile bakalım kapatmayıp oradan da üç beş kuruş nemalanmaya çalışacaklar mı?

25 Temmuz 2024 16:18

Telefon değişikliği tamamen yalan, belirtiğim gibi ayın 9 unda ekran kapatıp 30 günlük ücret almak ve faiz işletmek sorun zaten Bu arada herhangi bir iade talebim yok artık

Şebnem sonuçtan hiç memnun değil

Üç Yıldır Kapatılamayan Hesap: İnatla Devam Eden Bildirimler Ve İlgisizlik

10 Temmuz 2025 21:36

27 Eylül 2023 12:22
Derviş sonuçtan hiç memnun değil

21 Ağustos 2023 14:07
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Hesap Kapatma Talebine Cevapsızlık Ve İlgisizlik

24 Temmuz 2025 12:49