16 Kasım 2023 16:41

Info Pro Trade adlı Forex kurumuna 'Forex Kraliçesi' olarak bilinen M***** M***** ile ortak hesap açtım. Hesaba 10.000 dolar fonlama yaptım, kendisi de 10.000 dolar fonlama yaptı. Ortak olduğumuz için 08.11.2023 tarihinde Telegram üzerinden bana yazarak kurum değiştireceğini söyledi, ancak ben kabul etmedim. Aynı gün yüksek lotlarla işlem açarak hesabı zora soktu ve hesap eksi 20.000 dolarları gördü. Akşam üzeri biraz toparlanan işlemler sayesinde hesap tekrar artı 15.000 dolara çıkınca, toplamda 23.000 dolar bakiyesi olan ve altı tane açık işlem bulunan hesapta 10 lotluk ters işlem açarak hesabı sıfırladı. Şimdi hesaba girmeye çalışıyorum ve 'Hesabınız donduruldu' uyarısı alıyorum. M***** M*****, hesap açana kadar her gün benimle irtibat halindeydi, şimdi ise beni engelledi. Hem kendisinden hem de Info Pro Trade adlı Forex kurumundan şikayetçiyim.

Nadim

Abi geçmiş olsun. Aynı sorun bende de oldu global trade firmasın 24.530 dolar makas atarak Star stop bilerek yapıyorlar bunlar. Şu kadar para yatırırsan hesabini kurtarırız diye. Sahte hesap kurmuşlar senin benim paramı alıyorlar ben şikayet ettim. İnşallah başka insanlarda parasını kaptırmasınlar.

Fatma

Şikayetinizde paranızı kurtarabileceğiniz söylendimi acaba

Fatma

Kardeşim kim yaptırdı bu işlemi borsa Masterchef mi

Nadim

Yok paramı alamadım global trade diye borsa. Kimse inanıp parasını yatırmasın.

Abdurrahim sonuçtan hiç memnun değil

Abdurrahim
01 Kasım 2023 18:16
Nagihan sonuçtan hiç memnun değil

28 Mart 2024 16:56
GDK Pro Trade Finansal Broker İle Yaşanan Sorunlar
Emine sonuçtan hiç memnun değil

24 Haziran 2024 21:33