İnfinix İnfinix Yavaş

Ferat
11 Ağustos 2023 13:26

İnfinix marka hot 20 i model telefonu Vodafone faturaya ek olarak aldım. Telefon o kadar kotu ki ekran çözünürlüğü, donma yavaşlık gibi çok önemli problemleri var. Aldığım günün akşamında pişman oldum. İnsan göz sağlığını yitirir o derece kötü. Vodafone'dan aldım ne kadar kotu olabilir ki diye düşünmüştüm yanılmışım. Vodafone böyle kotu bir marka ile çalışmasından dolayı kınıyorum. Telefonu bayiye götürünce de jelatini açıldı. Değiştiremeyiz diyorlar. Telefonu kullanmadan bu kadar kotu olduğunu nasıl bilebilirdim anlamış değilim. Dun almış olduğum telefona uygulamaları bile yüklemedim.

11 Ağustos 2023 02:34

Çok yavaş şarj oluyor 2 sate dolmuyor kasma donma yavaşlık ne istersen var çok kötü bir cihaz infilixhot 20 i kimseye tafsi etmem. Ve cihazın değiştirilmesini talep ediyorum başka nere ye gerekiyorsa sikayet edecem yetkili tarafindan donus yapilsin mümkünse

11 Ağustos 2023 02:20

İnfinix marka cep telefonu aldım neden bu kadar geç şarj oluyor anlamadım. Kutusundan çıkanla şarj ediyorum 5. Saatten fazla sürüyor. Başka bir hızlı şarja taktığımda da aşağı yukarı aynı zamanda doluyor nasıl bir şarj kullanmalıyım anlamadım doğrusu. Yıllardır cep telefonu kullanmaktayım ilk defa bu kadar uzun zamanda şarj olan bir telefon görmedim. Konuyla ilgili yetkili kişi ya da firmanın cevabını bekliyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz? Telefonu değiştirilmesini arz ederim

Gökdeniz

Ben telefonu garantiye gönderdim tam 1 ay oldu daha 2 mesaj ile haber aldım müşteri hizmetlerini arıyorum kimse açmıyor

Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Infinix İnfinix Hot 20 İ Sorunu

Mahmut