İnception Medya Adaletsizlik Ve Admin Sistemi

04 Ocak 2024 14:59

MTA janti RP sunucusunda 250 TL'ye bir silah aldım. Silahı kullanmam için benden vıp satın almamı istiyor. En az 10 günlük vıp 35 TL. Bu saçmalık biz bu silahlar için para ödüyoruz ve resmen bizimle alay ediliyor. Silahı alıyor, bir de 1 ay kullanmak içinde neredeyse yarı fiyatını benden talep ediyor. Siz oyuncularınızla dalgamı geçiyorsunuz?
İkinci bir durumda çoğu admin pek de adminlik görevini tam olarak bilmiyor. Çünkü yine janti RP sahipleri para ile adminlik satıyor. Adminlerin çoğu zaten rol ortasında vurulması gibi durumlarda tekrar kendin canını tazeliyor ve adamlar bir yerlere araba ile değil ışınlanarak gidiyorlar. Eminim ki adminlerin böyle birkaç özelliği daha vardır ama onları da kendi çıkarları için kullanıyorlardır.
Dün bir arkadaşım bana yazdı adamın durduk yere polisler silah hakkını filan almışlar, tabii o da haliyle adminlere yazmış ama ters cevaplar almış. Oğlum sizin kafanız mı güzel? Oyuncunuzu siz ne hakla terslersiniz, adam burda ona yapılan haksızlığın, sizin tarafınızdan çözülmesini beklerken siz adama ters ters cevaplar veriyorsunuz. Ben janti RP sunucusunun hemen bu durumdan kurtulmasını istiyorum yoksa oyuncu sayılarında ileri ki zamanda kayıp yaşanacağına eminim.

Bayram
Bayram

Aga kaybı yaratacağı sanmıyorum kar elde etmek için her yol deniyor

Milsim Airsoft Shop Kırık Ve Kullanılmış Ürün Mağduriyeti

12 Mart 2025 00:25
Bora sonuçtan çok memnun

07 Ekim 2024 04:13
İbrahim sonuçtan memnun değil

Lotkeys.com Oyun Parası Sitesi Banka Kartı Resmini İstiyor!

İbrahim
31 Mayıs 2024 13:31