İbrahim sonuçtan çok memnun

Inca Klavye LED Yanmama Sorunu

Inca Klavye LED Yanmama Sorunu
05 Kasım 2023 11:54
İbrahim'in Teşekkür Mesajı
“İlginiz için teşekkür ederim. 1-2 saat denemem sonucu ledleri tekrardan aktif edebildim. Ürününüzden gayet memnunum tekrar bir sorun olması halinde vermiş olduğunuz numaradan iletişime geçerim. Kolay gelsin iyi günler”

Inca ıkg-441 klavyem var şu ana kadar sorunsuz çalıştı. Dün akşam kapatırken sorunsuzdu. Bugün açtığımda normal PC açılırken karşılama ledlerinden sonra hiçbir şekilde leblerini yakamadım. Klavyenin bütün fonksiyonları çalışıyor. Yan ledleride yanıyor onda bir sorun yok ama durduk yere böyle olması bir garip geldi. Bunu düzeltmenin bir yolu var mıdır. Inca ilgilensin lütfen

07 Kasım 2023 09:10 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle bizi tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. Talep ve şikayetleriniz ile ilgili bize 0212 213 28 78 numaralı Müşteri Hizmetlerimizden ulaşabilirsiniz. Bu doğrultuda talebiniz ile ilgili çözüm sağlanacaktır. Saygılarımızla,

12 Kasım 2023 11:27

Taner sonuçtan hiç memnun değil

Taner
28 Temmuz 2025 22:01
inca-ikg-446-klavyemdeki-harf-ve-sayilar-siliniyor-cozum-bekliyorum-3.jpg
Can sonuçtan hiç memnun değil

Gamepower Starscream Klavye RGB Yanmıyor

03 Aralık 2023 19:14
Berat sonuçtan hiç memnun değil

Klavye Tuşu Sorunu Ve Yetersiz Garanti Hizmeti

Berat
25 Nisan 2025 18:48
Kağan sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamındaki Klavyede Tekrarlayan Tuş Basmama Sorunu Yaşıyorum

Kağan