İlke Varlık Yönetimi Nasıl Konuşması Gerektiğini Öğretin

09 Ağustos 2024 10:48

İlke Varlık Şirketi'nde M***** diye bir çalışan var, bir şirketi temsil ediyor ama nasıl konuşması gerektiğini bilmiyor. Z***** diye bir kadın da var, 2 bin olan borcu 15 bin yapmışlar. Yardımcı olun kapatalım dedim, teklifiniz ne diye sordular. 5 bine kapatırsanız hemen ödeyeceğimi belirttim. Bana 'Bizimle dalga mı geçiyorsun?' gibi ifadeler kullanılıyor. Ben teklif sundum, sen de kabul etmezsin. Adam gibi konuşmayı bileceksiniz, kimse sizin babanızın oğlu değil.

09 Ağustos 2024 10:52 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Merhaba, Şikayetiniz tarafımızca kayda alınmış ve incelenmeye başlanmıştır. Kurumumuz ile ilgili şikayetlerinize en hızlı ve kolay çözüm için TCKN bilginiz, iletişim numaranız ve şikayet konunuzu mail yolu ile bildirmeniz halinde en kısa süre içerisinde tarafınıza dönüş yapılacaktır.

09 Ağustos 2024 12:04

Şikayetiniz tarafımızca kayda alınmış ve incelenmeye başlanmıştır. Kurumumuz ile ilgili şikayetlerinize en hızlı ve kolay çözüm için TCKN bilginiz ve iletişim numaranızı bildirmeniz halinde en kısa süre içerisinde tarafınıza dönüş yapılacaktır.

09 Ağustos 2024 15:45

Sayın Müşterimiz, Kurumumuza yönlendirilen şikayetinize yönelik incelemeler tamamlanmış olup, tarafınızla görüşülerek konu hakkında gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz

07 Şubat 2024 17:19

11 Mart 2024 11:14