İlk-han Gayrimenkul Mağdur Ediyor

13 Nisan 2024 20:56

İlkhan gayrimenkul ile ev almak için sözleşme imzaladık. Kredimiz onaylandı hesaba geçti ancak kendileri bize taahhüt ettikleri süre içinde tapuyu halledemediler. Bu nedenle bankada 36 bin zararımız oldu. Kendilerine verdiğimiz kaporayı da 1 ay sonra iade ettiler. Bu süre içinde paramızı geri almak için çok çaba verdik. Kendileri bu zaman zarfında paramızı kullandı.

Yorumlar (7)

Feyza
Feyza

Bugün İlkhan Bey yeniden beni arayarak şikayetimi kaldırmamı talep etti. Yazılan soruları da bu nedenle şimdi görüyorum. Kapora olarak ilettiğimiz parayı geri aldık. Ama bu süreç çok uzun sürdü. Dolasıyla altın bozup verdiğimiz kaporadan zararımız oldu. Krediyi hesaba geçebilirsiniz sorun olmayacak dediği için bankaya ödediğimiz yüklü miktarda faizden zararımız oldu. Bize zararlarımızı karşılayacağını iletmişti. Ama sadece kapora iadesini aylar sonra bir çok kişinin araya girmesiyle aldık. Şimdi şikayetimi kaldırmamı talep ediyor. Etmeyince de küfür ederek telefonu kapatıyor. Hadi bunu da inkar etsin, gerçekten yazık

Berra
Berra

Merhaba Feyza hanım siz paranızı aldınız mı şimdi ilkhan denen kişinin size yaptığı yorumu görüyorum gerçekten verdimi parayı?

İlkhan
İlkhan

Merhabalar paranızı aldınız ve mal sahibi ile yaşadığımız problem dolayısıyla işleminiz uzadı yoksa 30-40-50 bin liranızı neden kullanmak için bekleyelim ki lütfen yanlış şekilde empoze etmeyelim. Paranızı aldığınız ve yaşadığınız mağduriyetten dolayı özürlerimizi ilettik tekrardan kusura bakmayın der hayırlı günler dileriz

Şeyma
Şeyma

600 bin TL'mizi 3 aydır kullanıp oyalıyorsun ama hadi bunu da cevapla.

Gönül
Gönül

Merhaba ben de mağdurum ve paramı alamıyorum. Siz nasıl aldınız paranızı

Cemil
Cemil

*********** abla para ı alamadıysan beni ara

Merhaba bunu televizyonda haber ettim

Gülşah sonuçtan hiç memnun değil

25 Kasım 2023 16:02
Beyza sonuçtan hiç memnun değil

Yanıltıcı Gayrimenkul Satış Süreci Ve Fazla Ödeme Talebi

17 Mart 2025 15:25
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Kristal Gayrimenkul Paramızı Alamadık

19 Temmuz 2023 22:00