Gülhan sonuçtan hiç memnun değil

Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim Araştırma Hastanesi İlgisizliği!

10 Haziran 2024 21:37

Annem ü... U..., İstanbul Sancaktepe İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Nöroloji servisinde yatmaktadır. Annemin ağrılarının azaltılabilmesi için günde 4-5 kez pozisyonunun değiştirilmesi, yan çevrilmesi gerekmektedir. Hastanede yanında sürekli refakatçisi olmakla birlikte, tek başına bu çevirme işleminin yapılması mümkün olmamaktadır. Hastanede hasta bakıcı çalışmamaktadır, tüm kata bir tane temizlik personeli hizmet vermektedir. Hemşirelerden yardım istediğimizde yoğun olduklarını, temizlik personelinden yardım istememizi söylemektedirler. Temizlik personeline söylediğimizde de hemşirelerin kendilerinin yapması gerektiğini belirtmektedirler. Çarşafında kan olduğu halde saatlerce değiştirilmemiştir. Annem mamayla beslenmekteydi, besleme makinesi hata verdiği halde 2-3 saat sonra gelinip ilgilenilmiştir. Ciddi anlamda sağlık ve yardımcı personel sorunu yaşanmaktadır; sayının yetersizliği açık bir ilgisizliğe, ihmale, hijyen eksikliğine sebep olmaktadır. Bunun dışında hastane ekipmanları da sorunludur. Banyodaki duş ve refakatçi için konulan çekyat kırıktır. Hijyen yetersizdir. Çoğu hizmet ve tedavi gecikmeli olarak sunulmaktadır. Bu ve bunun gibi sürekli aksayan, yerine getirilmeyen hizmetler nedeniyle sağlık personeli ile de sorunlar yaşanmaktadır.

Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim Araştırma Hastanesi Kadın Doğum Doktoru Tavrı

28 Aralık 2023 12:52

Ameliyat Sonrası İhmal Ve İlgisizlik Nedeniyle Annemi Kaybettim