İlhan Varank Hastanesi Acil Doktorları Sorumsuzlukları

21 Mayıs 2024 18:18

Bacaklarında his kaybı yaşayan ve belinde fıtık bulunan annemi ambulans ile hastaneye getirdik. Acildeki doktorlar iki serum takıp gitmemizi söylediler ancak hastam hareket edemeyecek durumda tedavi görüyordu. Nasıl taburcu edilebiliyor anlamadık. Beyin cerrahisine sevk edilmelerini rica ettik çünkü durumu çok kötüydü. Ancak, annemin felç olması gerektiğini söyleyerek müdahalede bulunmadılar. Beyin cerrahisi doktoru ile görüştüğümüzde, kendisi hastayı görmeden 'Acil olsaydı dediğiniz kadar yönlendirirdik' diyerek bizi geri çevirdi. Ambulans ile başka bir hastaneye gitmemiz gerektiğini belirttik ancak bu konuda da yardımcı olmadılar. Başka bir hastaneye özel ambulans ile geldik ve hastamızı hemen ertesi sabah ameliyata aldılar. Bu kadar sorumsuzluk ve vicdansızlık olmamalı. Ağlayarak ambulans ile gelen bir hastayı rezil ettiler. İlhan Varank Hastanesi acil ve beyin cerrahisi servisleri hakkında her yere şikayetimi yazacağım.

Hüsniye sonucu yetersiz buldu

Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Beyin Ve Sinir Cerrahisi Operasyonlarından Kaynaklanan Mağduriyetler

16 Mayıs 2024 20:41

26 Ekim 2023 23:33