Sünnet Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve İlgisizlik

Sünnet Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve İlgisizlik
10 Ekim 2024 16:10

Saat 12.20'de olan randevumuza 12.15'te geldik. 15 dakika bekledikten sonra ilk muayene için odaya girdik. Çocuk normal olarak huzursuz olmasına rağmen kollarından tutularak muayenesi gerçekleştirildi ve lokal anestezi için krem ve iğne yapıldı. Bekleme alanında 10 dakika bekledikten sonra sünnet işlemi için çağırıldık. Çocuk sedyeye yatırıldıktan sonra 10 dakika içerisinde sünnet işlemi bitti, klips takıldı. Annesi çocuğu sakinleştirmek için dışarıya çıktı. Ardından üst katta hemşire ile görüşmek için 5 dakika bekledim ve sıra geldiğinde hemşire sünnet sonrası yapılması gerekenleri anlatırken çocuk acı çekerek ve bağırarak ağladığı için annesi yanımıza getirdi. Hemşire kontrolü sağladığında normal olmayan bir kanama görüldü ve tekrar muayene odasına alındı. Bu sırada doktora korktuğumu ve bir sorun olup olmadığını sorduğumda "Ben şu an ilgilenmesem ne yapabilirsin ki" gibi bir cevap aldım. Hemşire "Buradan çıkarsanız başka bir yer çocuğunuza bakmaz" dedi. O an başka şansımız olmadığından tekrar rica edip ilgilenmesini istedim. Bu defa tekrar kesilip dikiş atıldı. Dikiş atılma süresi yaklaşık 40-50 dakika sürdü. Ayrıca dikiş atılma sırasında elektronik sigara ile işlem yapıldı. Evet, saçma gelecek ama fotoğrafını bırakıyorum. Bu sırada çocuk hiç durmadan bağırdı ve ağladı, büyük bir travma yaşadı. Bu travmadan sonra hala utanmadan para istemelerine diyecek söz bulamıyorum. Kesinlikle hakkımı helal etmiyorum. Allah kimseye yaşatmasın inşallah.

Rabia

Acaba ö ile başlayan doktor muydu

Ümran Tıp Merkezi Eldivensiz Hemşire Kanlı Sedyede Sünnet

19 Temmuz 2024 15:27
Ümran Tıp Merkezi Eldivensiz Hemşire Kanlı Sedyede Sünnet

Ümran Tıp Merkezi Sünnet Kötü Geçti

21 Ağustos 2023 18:49
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Ümran Tıp Merkezi Hastalarıyla Değil Telefonlarla İlgileniyorlar!

27 Temmuz 2023 18:31