Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

İlaçsız Yaşam İnternetten Satın Alınan Sağlık Ürünlerinde Yaşanan Sorunlar

İlaçsız Yaşam İnternetten Satın Alınan Sağlık Ürünlerinde Yaşanan Sorunlar
09 Ocak 2024 18:54

07.01.2024 tarihinde, https://ilacsizyasam.com/
adresinden Vitamin B12 & Metil-folat 3'lü Kampanya ürününden satın aldım. (Ürün linki: https://ilacsizyasam.com/vitamin-b12-metilfolat-1) Belirtilen internet adresinde ürün bilgisinde ürün içeriği hakkında yanıltıcı ve eksik bilgi yazılmış. Gerçek içeriğini 09.01.2024 tarihinde teslim alıp okuyunca anladım. (Fotoğrafta) Güya içeriği temiz diyerek saatlerce farklı markaları araştırıp bu markayı tercih ettim. Sırf içeriği diğerlerine nazaran temiz diye. Ama değilmiş! Ticari kaygıyla yapılan bu davranışlar gerçekten ahlaklı olmuyor. Hele ki sağlıkla ilgili konularda. Şikayetçiyim... Ürünlerin tamamını iade edeceğim. Kendilerine WhatsApp ve telefon üzerinden ulaştığımda sadece klinikle görüşmemi söylediler. İnternet siteleri üzerinden iade seçenekleri de bulunmuyor. Bu da ayrı bir eksiklik. (yoksa aldatma yönetimi mi demeliyim! ) Yarın sabah görüşüp iade edeceğim muhakkak!

Meral
Meral

Bende aynı ürünü aldım şu an ne yapsam diye düşünüyorum iade mi etsem kullansam mi?

Burhan
Burhan

Mehmet bey B12 deki ürün bilgiside olmayan aldıktan sonra gördüğüz zarar madde ne acaba?

Fotoğrafta içerik bilgisinde yazan son üç madde. Hepsi katkı maddesi ve zararları var. Fakat zararından ziyade, şikayette de belirttiğim gibi, bu katkı maddelerini kullanmış olmaları değil sorun. Satış ve pazarlama yaptıkları sitede bu içerikleri kasıtlı olarak belirtmemeleri idi. Saygılarımla

15 Kasım 2024 13:47
Albert sonucu yetersiz buldu

evdekieczanem.com Farklı Ürün Gelmesi

16 Kasım 2024 00:29
Yener sonuçtan çok memnun

09 Kasım 2024 21:08
"Geri dönüş yapıldı ve iade gerçekleştirildi teşekkür ediyorum memnun kaldım"
ilgisizlik-ve-geciken-iade-sureci-4.pdf