Kadir sonuçtan çok memnun

Mitsubishi Heavy Mitsubishi! Bunu Da Mı Görecektik.

22 Temmuz 2024 17:29

Araştırmalarım sonucu klimada en iyi markanın Mitsubishi marka olduğunu gördüm. Pazartesi Mitsubishi Heavy Industries serisinden SRK35ZSP-W 12.000 BTU'luk klimanın kurulumu yetkili servis tarafından gerçekleştirildi. Pazartesi kurulumu gerçekleşen klimanın, perşembe günü arızası meydana geldi. Yani 4 gün içinde efsane markanın kliması arızalanmış oldu. Yetkili servis yaptığı gözlem sonucu anakartın yandığını, sebebinin de elektrik dalgalanmasından kaynaklandığını ve bu durumun da garanti kapsamı dışında olduğunu belirtti. Yani değeri 1.000 doların üzerinde olan 4 günlük Mitsubishi marka klimanın bütün sorumluluğu bir anda benim üzerime yıkıldı ki, benim yaşanan elektrik dalgalanması ile alakalı ne gibi bir suçum olabilir? Şimdi ben bu satırları temmuzda İzmir sıcağında terler dökerek, kliması çalışmayan bir evden yazıyorum ve ailem de benimle aynı mağduriyeti yaşıyor ki annem ağır hasta.

mitsubishi-heavy-mitsubishi-bunu-da-mi-gorecektik-1-64.pdf
22 Temmuz 2024 17:35 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebiniz incelemeye alınmıştır. En kısa süre içinde sizinle irtibata geçeceğiz. İklimsa Müşteri Hizmetleri

Sertaç sonuçtan hiç memnun değil

Mitsubishi Heavy İklimsa Klima Yaşanan Sıkıntılar

Sertaç
07 Ağustos 2024 16:01
Mitsubishi Heavy İklimsa Klima Yaşanan Sıkıntılar

Sertaç
05 Ağustos 2024 17:20
Alp sonuçtan hiç memnun değil

09 Ağustos 2023 10:05
Adil sonuçtan hiç memnun değil

Mitsubishi Heavy Klima Sürekli Arızalanıyor Servis Sorunu Çözmüyor

30 Mayıs 2025 15:12
Murat sonuçtan hiç memnun değil

11 Haziran 2024 14:46
Mitsubishi Heavy İlk Kurulum İçin 2-3 Hafta Geliniyor Kimse Gelmek İstemiyor