ikas E-Ticaret Sitesi Kurulumunda Yaşanan Uzun Süreç Ve Aktivasyon Sorunu

28 Mart 2024 15:5713.165
Çetin'in Teşekkür Mesajı
İkas çağrı merkezindeki destek ekibine ilgi ve alakaları için çok teşekkür ederim.

İkas Teknoloji A.Ş. firması ile e-ticaret sitesi kurulumu için ilk önce A***** Hanım'la görüştük. Devamında A***** Hanım ayrılmış, yerine C**** Hanım adında bir hanım bakıyormuş ve aradı. Uzunca bir süre işleyişleri hakkında görüşmeler yaptık. Hazır kurulu site istedim. Bana örnek siteler gönderdi. İçlerinden bir tanesini beğendik ve sonunda site kurulumu için anlaştık. Ödememizi yaptık, ondan sonra vay halimize dört ay oldu. Sitemiz aktif değil. Ödediğim paraya mı yanarım, ticari kaybıma mı yanarım bilemedik. Asla İkas Teknoloji'nin kapısından geçmem.

Çetin
5 Nisan 2024 11:55

Firma çalışan teknik ekibe teşekkür ederim

Çetin
6 Nisan 2024 15:58

17 Nisan 2024 13:31 (Şikayetten 19 gün sonra)

Değerli kullanıcımız, Görüşleriniz için biz teşekkür ederiz. ikas Destek Ekibi.

İkas Pişmanlıktır, 4 Ayda Site Açamamak

19 Ocak 2024 22:4527.626

"Işık hızında e-ticaret" vaadi sunan İkas maceramız 19 Eylül 2023'te başladı. Dört ayı geride bıraktık. Hala site ortada...

8 Destek9 Yorum

E-ticaret Yazılımında Bitmek Bilmeyen Gecikme

27 Kasım 2024 00:2812.387

"Yaşanılan problemleri çözdüler. Çok teşekkür ediyorum"

İkas Altyapısında Bitmeyen Sorunlar Ve Kayıplar

3 Ocak 2025 00:1110.998

"Şikayet markaya iletildikten sonra Serap Hanım hemen iletişime geçti. Şikayete konu olan detayları konuştuktan sonra gerekli aksiyonları hızlı bir şekilde aldı teşekkür ederim. Süreç devam ederken sergilemiş olduğu profesyonel ve bir o kadar kibar tavrı için tekrardan teşekkür ediyorum. Şu an için aldığım hizmeti devam ettirmeyi düşünüyorum."

Öne ÇıkanKonular