30 Haziran 2024 10:50

Ben 28 Haziran cuma 2024 tarihinde Trendyol uygulamasından bir ürün aldım. Ürünü aldığım satıcıya bir soru sormak istedim. Trendyol’daki İhsan Elektrik satıcıya ilk sorumu yazdıktan sonra 2. Sorumu yazıp gönderdim. 2. Sorumdaki cümlemin eksik olduğunu gördüm. İhsan Elektrik satıcıdan aldığım ürünün kutusu buruşmuş ve kutunun ön kısmının sağ alt tarafı ezilmiş halde görmemden dolayı ve satıcıya sorduğum 2. Sorumun cevabını satıcı siler diye düşünmemden dolayı İhsan Elektrik satıcısıyla iletişime geçmeye karar verdim. İnternetten satıcının iletişim bilgilerine ulaştım. WhatsApp’tan satıcıya mesaj attım satıcının o olduğundan emin olmak için. Satıcı ilk önce “evet buyurun” dedi. “Trendyol’daki İhsan Elektrik satıcısı siz misiniz? ” dedim. Benim soruma cevap vermedi. Ben 3 dakika bekledim. Tabi ben onu arayınca beni arayıp cevap verdi. Ben aramasam satıcıyı 3 dakikadan fazla bekleyecektim. Satıcının beni aramasına cevap verdim. Satıcı gergin bir şekilde “bizi niye arıyorsunuz? Zaten işimiz başımızdan aşkın. Bizi niye rahatsız ediyorsunuz? ” diyor. Bir satıcı müşteriyle böyle şekilde konuşamaz ki. Ben hiçbir satıcıdan böyle bir şey duymadım. Diğer satıcılar oldukça anlayışlılar. Diğer satıcılar böyle konuşmuyorlar benimle. Ama bu İhsan Elektrik satıcısıyla ilgilenen şahsın (i***a**) bir anlayışı yok. Biri önemli bir konuda İhsan Elektrik satıcıyı arasa i**a**şahsı gergin bir şekilde “bizi niye arıyorsunuz? Zaten işimiz başımızdan aşkın. Bizi niye rahatsız ediyorsunuz? ” diye konuşacak. İ**a***şahsı bana zamanında cevap vermiyor, saygısız, sorumsuz ve bana kötü davrandı. Ayrıca başka birileri İhsan Elektrik satıcısından aldığı ürün bozuk olup satıcıyı arasa, şahıs gergin bir şekilde “bizi niye arıyorsunuz. Zaten işimiz başımızdan aşkın. Bizi niye rahatsız ediyorsunuz? ” diyecek. Ayrıca İhsan Elektrik satıcısından aldığım ürünün kutusuna hiç özen gösterilmemiş. Ürünün kutusunun ön tarafının sağ alt kısmı buruşmuş, yüksek bir yerden düşmüş, darbe almış gibi ezilmiş bir halde elime ulaştı bana. İ**a*** şahsın bana böyle davranmasından şikayetçiyim. Ben satıcıya sadece mesaj silmek için aramadım aynı zamanda ürünün kutusunun buruşmuş ve hiç özen gösterilmediği için de aradım. Ama i****a*** şahsın davranışını anlayınca ürün kutusu konusunda ve mesajı silme konusundan sadece mesaj deyip şahısla WhatsApp telefon konuşmasını kapattım. Şahısta mesaj dememle Trendyol’daki attığım sorularımın cevaplanması diye algıladı.

30 Haziran 2024 12:05

“Şikayet için metin yazma boşluğu kalmadığı için metne yazamadım ve cümleleri değiştiremedim. Gelişme ekle metnine yazdım” Ama İ*** A*** şahsın davranışını anlayınca mesajı silme konusundan sonra diyeceğim ürün kutusu sorunumu demeyip sadece mesaj silme konusunda mesaj deyip şahısla WhatsApp telefon konuşmasını kapattım. Şahısta mesaj dememle Trendyol’daki attığım sorularımın cevaplanması diye algıladı. Benim İ*** A** şahsına söyleyeceklerim: 1- İ***A***: “Zaten işimiz başımızdan aşkın”. Herkesin ve her satıcının işi başından aşkın bir tek senin mi işin başından aşkın İ*** A***? 2- Seni arayan her birine veya müşterilerine “Bizi niye arıyorsunuz? Bizi niye rahatsız ediyorsunuz” mu diyeceğin. Seni rahatsız eden biri varsa telefonundan arayan kişinin bilgileri kısmından engelle, telefonunda böyle bir özellik yoksa arayan kişileri engelleme uygulaması yükleyip engelle, insan bir anlayış gösterir karşı tarafa.

02 Temmuz 2024 11:43

Şikayetvar platformu şikayet ettiğim kişinin isim ve soyismin ilk harflerini dışında diğer harfleri gizlemesinden dolayı bir not deftere yazıp ana ekran fotoğrafını çekip attım.

02 Temmuz 2024 12:05

22 Ocak 2025 20:00
Gündoğdu Makina Kusurlu Ürün
Zeki sonuçtan hiç memnun değil

Rawels Firması Elektrikli Battaniye Arızası

24 Mayıs 2024 16:49

Kusurlu Ürün İadesinde Mağduriyet Ve İlgisizlik

22 Temmuz 2025 04:52
Mesut sonuçtan hiç memnun değil

29 Kasım 2024 11:43
Trendyol'da Geciken Sipariş Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti