Zeki sonuçtan hiç memnun değil

Rawels Firması Elektrikli Battaniye Arızası

24 Mayıs 2024 16:49

Aralık 2023'te Trendyol üzerinden Rawels adlı satıcıdan marka Elektrikli battaniye aldım. 6 ay geçmeden arızalandı. Satıcı Firma Antandrus Ltd -(Rawels) adlı bir firma Altıeylül/Balıkesir adresinde. Trendyol üzerinden iletişime geçtiğimde Sürat Kargo ile anlaşmalı olarak ücretsiz servise gönderebileceğimi tamirini yapıp geri gönderebileceklerini söyledi. Ben de Sürat Kargo ile anlaşmalı kodu ile verilen adrese gönderdim. Sürat Kargo şubesi veya Firmanın duyarsız davranması sonucu Kargo firması adrese dağıtıma çıktığında iş yeri kapalı diye (saat:13:30 dağıtım saati) kargomu geri döndürmüş. Firma kargoyu şubeye geri döndüğünde sormamış. Kargo firması da bir kez dağıtıma çıkarıp adreste yok diye kargoyu Bursa şubeye geri döndürmüş. Kargo Bursa şubede bekliyor. Tekrar gönderin firma alsın dediğimde gidiş-dönüş iade kargo ücreti olan 240 TL ödemem gerektiğini tekrar gönderemeyeceklerini söylediler. Bu ücreti de tamir edecek firmanın ödemesi ve ürünü takip edip alması gerekmez mi? Kargo firması-ile üretici firmanın iletişimsizliği yüzünden ben neden mağdur oluyorum? Firma iade gelen kargoları alma konusunda özellikle duyarsız davranıp kargoyu almamış ta olabilir neticede tamir+gidiş geliş kargo ücretini ödemek durumunda. Sonuç olarak benim kargom Sürat Kargo Bursa şubede duruyor ve onlar da ücret ödenmeden tekrar gönderemeyeceklerini söylüyorlar. Bu durumu üretici firmaya ilettim herhangi bir dönüş yapmadılar.
Gönderilen ürünün Sürat Kargo Takip kodu :351 732 613 17 413
Şikayet Konusu Firma : antandrus tekstil ev gereçleri sanayi ve ticaret limited şirketi- (Rawels )
Adres: 2. Gündoğan mah. 16_CENGİZ topel cad. Erdem apt. No:**, d:*** 10040 Altıeylül/Balıkesir
Telefon: 0545 *** 17.

18 Ekim 2023 14:29

Luur Cosmetics Mağdur Etti

20 Şubat 2024 23:18
Canan sonuçtan hiç memnun değil

13 Şubat 2024 14:53
E-ucuz Firması İade Suistimali
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

24 Ocak 2025 14:42
Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

Çiğdem
15 Aralık 2023 08:55