IG Group İg Group Yatırım Şirketi Yalanı

30 Mayıs 2024 13:22

IG Group adı altında kurulmuş, forex işlemleri yaptırdığı iddiasıyla insanları mağdur eden büyük bir yalan şirkettir. Bundan yaklaşık 3 hafta önce, isminin M**** A***** olduğunu söyleyen bir bayan tarafından binbir vaatle güven duyarak sisteme giriş yaptık. Tarafımıza atanan ve yatırım uzmanı olduğunu belirttikleri F***** C***** isimli bir bey bizimle gayet samimi olarak ilgilenmeye başladı. İyi niyetli yaklaşımları ve doğru yatırım projeleri ile tarafımıza 110 bin TL kredi çektirerek, sistemden bir hafta sonra ana parayı kapatabilecek rakama ulaşabileceğimizi söyleyerek parayı başka bir şirket adına transfer ettiler ve sonuç olarak paramı alamıyorum. Dün, F***** isminde bir bey beni aradı ve benden 300 bin TL daha istediler. Bu kişiler eğitimli ve aynı zamanda bankacılık sistemini bilen bireyler. Bankalarda bu işe dahil olmuş bireyler ile arkadaşlar ve yönlendirme yapıyorlar. Ancak bunu eğer okuyorlarsa ki biliyorlar, peşinizi asla bırakmayacağım. Elimden gelen tüm platformlarda sizi şikayet ediyorum ki başkaları zarar görmesin. Sonuna kadar bu konunun takibinde olacağım. Gerek medya, gerek savcılık, tüm her yere götürdüm konuyu, dahası da gelecek.

profile profile profile

Elif
Elif

Oğuz bey merhaba, bu yalancı şirketten bizde mağdur edildik bana ulaşır mısınız [email protected]

Muhsin
Muhsin

Merhaba sonuç alabildiniz mi?

Oğuz
Oğuz

Miray aslan ismi bugün herkesi çarptılar kredi vs bana da çektirmeye çalıştı 1bnenin oğlu savcılığa gideceğim bende bir şey değişir mi değişmez mi bilemem ama inş şikayetler işe yarar

Çağlar sonuçtan hiç memnun değil

Çağlar
06 Haziran 2024 10:26
Ig Group 'un Yatırım Vaadi Ve Hüsran
Ig Group 'un Yatırım Vaadi Ve Hüsran

04 Temmuz 2024 10:23
Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

IG Group Ig Gruop Yalanları

Neslihan