Gamze sonuçtan çok memnun

Ideasoft Platinum Paket Memnuniyetsizliği Ve İlgisizlik.

25 Mart 2024 10:49
Gamze'nin Teşekkür Mesajı
“Bütün sorunumla ilgilenildi. Çözüm odaklı çalışmalar yapıldı. Bu süreçte emine hanım ve anıl beye desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim.”

Ideasoft'tan yaklaşık beş ay önce Platinum paket satın aldım. Satış sürecinde sürekli arayarak iletişim halinde oldular ve danışmanlarımız tarafından sitenizin sürekli takip edileceği, bizlerle sürekli iletişim halinde olunacağı belirtilmişti. Ancak bu, satış gerçekleşene kadar geçerliymiş! Satın aldığım paketi ve kurulu sistemi iade etmek istiyorum. Sisteminizden memnun olmadığımı ve sitenizi kullanmak istemediğimi belirtmek isterim. Kullanmadığım bir hizmetin ücretini ödemek zorunda olduğumu düşünmüyorum. Ödenen tutarın karşılığını alamadığımı hissediyorum. Satış ekibi, ödeme yapıldıktan sonra maalesef yeterli desteği sağlamıyor.

Gamze
30 Mart 2024 11:14

01 Temmuz 2024 13:53 (Şikayetten 3 ay sonra)

Değerli Müşterimiz, Gerekli kontroller yapılmış olup çözüm sunulmuştur Saygılarımızla, IdeaSoft Müşteri Deneyimi Ekibi

IdeaSoft'tan Alınan Hizmette İade Sorunu Ve Eksik Bilgilendirme

24 Ekim 23:30
Emrullah sonuçtan hiç memnun değil

Satış Sonrası Destek Yok, İade Talebim Gerekçesiz Reddedildi

Emrullah
18 Eylül 10:42
Hacı sonuçtan hiç memnun değil

Ideasoft Platinum Next Paketinde İade Talebim Reddedildi, Cayma Hakkımın Tanınmasını İstiyorum!

21 Ekim 16:31
Agit sonuçtan hiç memnun değil

19 Temmuz 2023 15:54
Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

Ideasoft Altyapı ve Güvenlik Sorunları Nedeniyle Büyük Maddi Kayıp Ve Çözüm Eksikliği

Şeyma
12 Ekim 17:11
ideasoft-altyapi-ve-guvenlik-sorunlari-nedeniyle-buyuk-maddi-kayip-ve-cozum-eksikligi-5.jpg
ideasoft-altyapi-ve-guvenlik-sorunlari-nedeniyle-buyuk-maddi-kayip-ve-cozum-eksikligi-3.jpg