Merve sonuçtan hiç memnun değil

İdata Vize Randevusu Alamıyorum - İtalya

Merve
21 Aralık 2023 10:41

İtalya vizesi için İzmir İdata yetkilendirilmiş vize kuruluşundan 2 aydır hiçbir şekilde randevu alamıyorum. Tek randevu alma seçeneği olan web siteleri üzerinden müsaitlik bulunmamakta. Her gün defalarca kontrol etmeme rağmen randevular hep dolu. Benimle aynı sorunu yaşayan yüzlerce insan var ve bu sebeple uçak biletlerimiz yanacak. Alternatif çözüm olarak yakın olduğu için Bodrum ofisinden de randevu almayı deniyorum ancak orada da durum aynı. Konsolosluk da vize başvurusu kabul etmiyor, vize alabilmek için tek yöntem bu kuruluş. Ofisi telefonla aradığımda ise sürekli takip edeceksiniz başka yapacak bir şey yok deniyor. CİMER'den de şikayet oluşturdum. Bu duruma acil çözüm getirilmesi ve bu kadar insanın mağduriyetinin giderilmesi gerekiyor. Bu devirde bu işler bu kadar zor olmamalı.

profile profile profile

Selvi

Peki size CİMER'den ya da bu site üzerindeki şikayetlerden dolayı bir dönüş yapıldı mı? Biz de bekliyoruz ama belirsizlik ve bu kadar mağduriyetten sonra daha bir sıkılmaya başladım.

Merve

CİMER'den dönüş geldi ancak vize merkezleri ilgili devletlerin konsolosluklarına bağlı olduğu için ve konsolosluklar da ülkeleri temsil ettiği için devletlere herhangi bir müdahalede bulunulamadığı yazılmış, ben de uçak biletimi açığa aldıracağım mecburen

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
İData Vize Randevusu Alamıyorum
1 Takipçi
İData Randevu Alamama Sorunu
3 Takipçi

Tamer
27 Ekim 2023 00:35

Elif
25 Kasım 2023 12:40

İData İzmir Ofisi Vize Randevusu Problemi - Sisteminiz Çalışmıyor!

Esra
29 Ağustos 2024 15:26
İData İzmir Ofisi Vize Randevusu Problemi - Sisteminiz Çalışmıyor!
iData Kategorileri