Tuğçe sonucu yetersiz buldu

iData Geciken Schengen Vize Sonucu

06 Mart 2023 00:25

Merhaba, 15.02.2023 sabahı İdata Altunizade şubesinden Almanya için davetiyem ile birlikte "aile ziyareti" için Schengen vizesi başvurusu yaptım. 20 gündür "Başvuru dosyanız ilgili Elçilik/Konsolosluğa gönderilmiş, işlem süreci başlamıştır." Yazıyor ve hiçbir gelişme yok. Haftaya Pazar uçuşum var, bu hafta bir geri dönüş almayı umut ediyorum lütfen yardımcı olun. Başvuru takip no: 3143626

08 Mart 2023 10:55

Şimdi de "Sistemimizde böyle bir pasaport tanımlı değil. Lütfen bilgilerinizi kontrol edin." Bu ne demek...

11 Mart 2023 20:44

Benden sonra başvuran kişilerin bile vizeleri sonuçlanıyor neye göre sıralama yapıyorlar anlamış değilim hala bir gelişme yok yeter artık. Umarım pazartesi sonuçlanmış olur

13 Mart 2023 11:59

Elçilik/Konsoloslukta işlemi tamamlanan pasaportunuz, başvuru yapılan iData ofisine gelmiştir. Diye güncellendi arkadaşlar umarım sonuçta olumludur

13 Mart 2023 15:40

Vizem onaylanmış 6 aylık multi :)

Yorumlar (24)

Nurbanu

Merhaba benim de başvurum bugün başvuru dosyanız işlem sürecindedir olarak güncellenmiş sizin bu güncellemeden kaç gün sonra aldınız?

Sibel
Sibel

Nurbanu hanım vize sonucunuz geldi mi

Şikayeti Çözüldü

Merhaba, ben de aile ziyaretine başvuracağım da siz 6 aylık multi alınca yazmak istedim acaba iletişme geçebileceğimiz instanız va rmı?

Çok sağ olun benim daha randevuma 3 hafta var ama yine de bilgi edindim

Tuğçe

Ben hem öğrenciyim hem çalışan. Çalışan şeklinde başvurdum. Zaten çalışan olarak başvurulduğunda istenilen belgelerin ikna edici olduğunu düşünüyorum. Yıllık izne çıkacağım belli iş yerinden belge veriyoruz SGK dökümleri maas bordrosu vs. Öğrenci olduğum içinde ekstra öğrenci belgesi koydum e devletten ve davetiye o kadar

Şikayeti Çözüldü

Veya öğrenci misiniz, çalışan mı?

Şikayeti Çözüldü

Geri döneceğinizi kanıtlamak için neleri sundunuz? Veya herhangi bir red almamak için neleri iyi yapmamız gerek?

Tuğçe

Sosyal medya kullanmıyorum buradan sorabilirsiniz

Nagihan

Aynen benim de öyle :) ) )

Nagihan

Pazartesi günü inşallah güzel sonuç alırız Tuğçe hanım

Nurbanu

Başvuru dosyanı işlem sürecindedir olarak güncellenmiş bu ne demek acaba?

Tuğçe

Ben teslim aldım 6 aylık multi vermişler umarım sizde istediğiniz gibi sonuç almışsınızdır

Nagihan

Benim de gelmiş umarım öledir

Tuğçe

Benimki iData ofisine gelmiş umarım sonuçlarda olumlu olur 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Nagihan

Aynısı bana da oldu bakalım ne anlama geliyor

Tuğçe

"Başvuru dosyanız işlem sürecindedir." Olarak güncellendi durum. Yarın iData ofisinde olur diye düşünüyorum

İnşallah :)

Eren

Güncellemeden ötürü o yazı cılkmış şu an düzelmiş olması lazım

Tuğçe

İdata ofisine gelmiş pasaportum bugün gidip alacağım umarım olumlu sonuçlar alırız 🙏🏻

Henüz yok haber bekliyoruz

Tuğçe

Evet aynı gün içinde düzeldi ama hiçbir ilerleme yok durumda. Sizin vizeniz çıktı mı?

Siriustar

30 ocaktan beri bekliyorum biz de ant dan bir cacık olmaz İzmir iData işe yarar dedik o daha beter çıktı 45 gün oluyor telefonla ulaşılmıyor expresse expres parasını da verirdik de şikayet var com da nedir kardeş 72 saat sonra yayımlamak k*fr mü yazdık ki yayınlamıyorsunuz belgeleri teslim ettik öylece bekliyoruz uçak bileti yandı iş kontratı yenilenmesi gerek şimdi bu kadar olumsuzluğun üstüne eee zaten sizin seyahat tarihiniz geçmiş deyip vizeyi reddedecekler demek ki bilerek isteyerek yapıldığı kanısı oturdu artık herkes bir dünya para harcıyor bu işlere depremden yaşadıysak bunu en azından şunu söylemeli attığımız mailleri cevaplasa yeterdi iData çok çok garip bu kayıt burda kalsın ama ah ettim ben iData'ya Yanıtla

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
İData Almanya Vize Gecikmesi
21 Takipçi