Icotech Dik Süpürge F30 Max Şikayeti

Hilal
14 Kasım 2024 01:36

İcotech dik süpürge F30 max şarjlı dik süpürgesini getittirdim. 5 gün içinde geri iade ettim iademi kabul etmiyor. Çekim gücü az. Şarjı çabuk bitiyor derecesi ileri seviyeye atlamıyor bu kadar olumsuzluğa firma ürünü bana zorla satmaya çalışıyor. Kullanışlı bir ürün değil.

Bulent
Bulent

Bilmiyorsanız kullanmayı ürünü kötülemek olmaz sorunu aynaya bakıp bir de kendinize sorun acaba ben mi hata yapıyorum kullanma kitabcığında geçer tıkanıklık temizleme modudur 150 eğer çekemeyeceği bir cisim olursa bu kendisi 150 Moda alıp çekiyor ürün gayet başarılı ve çok güzel ama bizim insanlarımız yanlış kullanım ve bilinçsiz yorumlarla insanları yanlış yönlendirmiş oluyor f30 max çoğu firmalara göre muhteşem ürün çıkartmış özellikle yeşil ışık olayı hiçbir fi. Rmada yok buna dayson bile dahil

Pelin
Pelin

Merhaba. Süpürgeyi araştırırken bir satıcıya bunun sorulduğunu gördüm. 150ye çıkmıyor demişler. Satıcı da süpürge o seviyeye kendisi çıkar, tıkanıklık temizleme modudur yazmış. Yani tıkanınca kendisi çıkıp tıkanıklığı açıyormuş. Onun dışında memnun musunuz o zamandan beri performansı nasıl fiyatına değer mi

Çekim Gücü Ve Şarj Sorunlarıyla Hayal Kırıklığı

Abide
11 Kasım 2024 15:19
Masal sonuçtan hiç memnun değil

Masal
30 Aralık 2023 02:13