Icon Accessories Sefaköy Armoni Park İcon Aksesuar Personelin Saygısızca Yaklaşımı

18 Haziran 2024 13:48

13:15 saatlerinde erkek arkadaşımla Armoni Park alışveriş merkezindeki Icon Aksesuar yerinden küpe seçerek aynası bulunan yerde denemek istedim. Esmer, siyah saçlı, 40 yaşlarındaki bir kadın yanımıza gelerek güzel bir üslupla söylemek yerine, 'Onlar denenmez, ürünü almak zorundasın' diyerek kaba bir şekilde konuştu. 'Bunu almak zorundasın' diye kaba bir şekilde konuştu. Neden ayna var o zaman ya da ben uyarı yazan bir yazı göremedim. Göstermesini rica ettim, bana kasa arkasındaki 'Üründe değişim ve iade yapılmaz' yazısını dalga geçer gibi gösterdi. Ürünü satın aldım ve onu reyona tekrar bıraktı. Parasını ödeyip ürünü istemedim. Gereğinin yapılmasını istiyorum. Şikayetimi de asla geri çekmiyorum. Çok memnun kaldığım bir yerdi, diğer arkadaşlarıma da tavsiyelerde bulunuyordum ama böyle bir şey asla olmayacak. Çalışanın müşteriye nasıl davranması gerektiğini öğrenmesi lazım. Şunu yazıyorum ama peşini bırakmayacağım. 'Hoş geldiniz' demek gereken yerde 'Ürünü almak zorundasın' ne demek? Ben de bir çalışanım ama hiçbir zaman müşteriye bu şekilde davranmadım.

Damla sonuçtan hiç memnun değil

18 Ekim 2023 09:55

24 Şubat 2024 12:46
Nurcan sonuçtan hiç memnun değil

12 Ekim 2023 20:08
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Kırılan Küpeyle Birlikte Güvenim De Sarsıldı

01 Mayıs 2025 17:32