İçişleri Bakanlığı 2 Yıllık Aile İkamet İznim 10 Ay Verilmiş

24 Aralık 2023 22:538.493

Ben Türk vatandaşıyım ve Özbek vatandaşı biriyle resmi olarak evliyim. İki yıllık aile ikamet izninden sonra aile ikamet izni uzatma başvurusunda bulunduk. İki yıllık başvuruda bulundum ve iki yıllık harç ödedim. 15 gün geçti ve başvurum onaylandı; fakat iki yıl yerine sadece 10 ay ikamet izni verilmiş.

Burada bir yanlışlık olduğunu düşünüyorum ve düzeltilmesini talep ediyorum. Alo 157'den detaylı bilgi alamadım; 'Göç İdaresi yapmış' diyorlar. Belgelerde 75 dolar harç bedeli yazıyor, ancak ben iki yıllık çok daha fazla harç bedeli ödedim ve dekontlarını belgelerle teslim ettim. Ben yabancı sığınmacı değilim. Türk topraklarında doğmuş bir Türk vatandaşıyım. Yabancı biriyle evli olmanın suç olmaması gerektiğini ve devletin gözüne batmaması gerektiğini düşünüyorum. Bu 10 aylık ikamet iznini kabul etmiyorum ve en kısa sürede dönüş yapılmasını bekliyorum.

Yabancı ikamet izni alanlarla aynı muameleyi görmek istemiyorum; bu benim hakkım.

2 Destek

İçişleri Bakanlığı Göç Sistemsizliği

28 Şubat 2024 09:305.769

Ben Özbekistan vatandaşıyım. Mevcut çalışma iznim var, T.C. Vatandaşı ile evliyim, uzun dönem ikamet iznine başvurmak is...

İçişleri Bakanlığı Göç Sistemsizliği

İçişleri Bakanlığı Göç İdaresinin Aldığı Para Ve Eşime 1 Yıllık Aile Oturumu Vermesi!

15 Ağustos 2024 13:293.479

İstenilen belgelerin hazırlığı ve harç ücretiyle birlikte 10.000 TL'ye yakın para ödedik. 3 yıllık aile ikamet izni için...

Tümünü Gör
İçişleri Bakanlığı Gece Yüksek Ses İle Eğlence Ve Müzik

İçişleriBakanlığı Gece Yüksek Ses İle Eğlence Ve Müzik

Muhteşem
İçişleri Bakanlığı Köpek Sahipsiz Her Yer Başıboş Köpek Dolu Sokakta!

İçişleriBakanlığı Köpek Sahipsiz Her Yer Başıboş Köpek Dolu Sokakta!

Bahtiyar
İçişleri Bakanlığı Talimatına Rağmen Köpekler Toplanmıyor!

İçişleriBakanlığı Talimatına Rağmen Köpekler Toplanmıyor!

Bahtiyar
Tuzla Geri Gönderme Merkezi  Erkek Personelinin Tavırları!

Tuzla GeriGönderme Merkezi  Erkek Personelinin Tavırları!

Yunus
İçişleri Bakanlığı Muhatap Yok!

İçişleriBakanlığı Muhatap Yok!

Hüseyin
İçişleri Bakanlığı Muhtar İşinin Başında Olmaz Vatandaş Muhtarın Keyfini Bekler!

İçişleriBakanlığı Muhtar İşinin Başında Olmaz Vatandaş Muhtarın Keyfini Bekler!

Nur

Öne ÇıkanKonular