Mücahit sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Assan İoniq 6 Sıfır Araç 2. Arızasını Yaptı Ve Mağdur Edildim!

26 Ağustos 2024 14:58
25 Ağustos 2024 09:54

İoniq 6 Kronik bir arızalı araçtır 41 aur 685 plakalı aracı 05.08.2024 tarihinde Şentürk Bursa bayisinden satın aldığım ama sıfır araç olmasına rağmen bayide arızalanıp servise düşen araç 12.08.2024 tarihinde bana teslim edilmiştir. Araç ile ilk yolculuğumda 24.08.2024 tarihinde yolda kaldım araçta tekleme ve şanzımandan çok yüksek seviyede sesler gelmiştir en yakın servise götürdüğüm araçta elektrik motoru ve şanzımanında sıkıntılar olduğunu değiştirilmesi gerektiği söylenmiştir. Hyundai baştan bu yana mağdur etmiştir 10 günlük araç ve araçta bayiden çıkmadan arızalanması servise düşmesi 10 gün sonra elektrik motorunun değişmesi kabul edilebilir bir durum değildir ailem ve beni 10 gündür yüksek bir miktarda para ödeyip aldığım araba yüzünden mağdur etmişlerdir. Araç 10 günlük bir araç ve 2’nci arızasını vererek tekrar servise düşmüştür. Askeri personel olduğum için ve görev yaptığım bölgeye 450 km mesafe uzaktaydım ve ailemle beraber servise yakın bir yerde yolda kaldığım için direk servise zar zor bıraktığım arabam çekiciyi çağırmadığım için ikame araç ihtiyacım vardı ve ona rağmen Hyundai acil yardım gün boyu bekleterek araç ayarlama niyetiyle akşam araç ayarlayamadıklarını söyleyerek gün boyunca ailem ve beni mağdur ve rezil etmiştir olduğum bölgede gerekli davaları onlar adına da açacağım Hyundai Genel Müdürlüğü yardımcı olmamıştır aldığım araçta hayal kırıklığının en büyüğünü yaşıyorum ve pişmanlık duyuyorum ilk günden bu yana mağdur edilmem ve hiçbir şekilde ilgilenilmemesi kabul edilir gibi değildir yeni bir aracın bu kadar sıkıntı vermesi ve bunun arkasında Hyundai assanın durmaması kötü bir durumdur. Bu aracın iadesini talep ediyorum aksi takdirde araçla ilgili video kayıtları mevcuttur sıkıntımın en kısa sürede bu mağduriyetlerimin giderilmesini rica ediyorum Hyundai müşterisinin mağduriyetini giderememiştir sıkıntılı bir aracı bana satarak zor durumda bırakmıştır. Gerekli mağduriyetinin giderilmemi durumunda tüketici mahkeme heyeti mahkeme yoluyla ve gerekli TV yayınlarına çıkarak bu arabayla ve yaşadıklarımla ilgili görüşlerimi paylaşacağım tüm topluma ioniq 6 aracı ve Hyundai genel müdürlüğünü tanıtmış olurum. Gerekli video kayıtları servis raporları ve 10 gündür yaşadığım sıkıntıların hepsinin belgesi mevcuttur Hyundai Assan Genel Müdürlüğü, acil yardım merkezi beni mağdur ve rezil etmiştir.

26 Ağustos 2024 14:58 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Yorumlar (5)

Sorununuz çözüldü mü simge hanım

Mücahit

Sorun bitmiyor şu an araç hala serviste elektrik motorunun değişeceğini söyledi servis Hyundai Assan iletişime geçmedi arabayı hiç kullanmadım neredeyse dava yoluyla devam edeceğim kaç haftadır mağdur ettiler çok pişmanım aldığıma

Simge

Çok üzüldüm. Bizim sorun çözüldü dendi aracı teslim aldık. Umuyorum sizinki de hemen çözülür. Umarım bizdeki sorun da tekrarlamaz. Çok hevesle aldık. Binerken şüphe ile biniyorum maalesef.

Simge

Mücahit bey sorununuz çözüldü mü? Bizde aynı durumdayız 2 günde 2. Kez servise gitti araç ve servise her gittiğinde bir yerleri sürtüldü. Aracın sıfır km hali de kalmadı. Elektrik aksamındaki hatayı düzeltip denemek için 150km yol yapılmış. Hiçbir şekilde sorumlu ve muhatap bulamıyorsunuz. Sorunu nasıl çözdüğünüzle ilgili bilgi verirseniz memnun olurum

Sorununuz çözüldü mü simge hanım

02 Mart 19:36
Şarj Kapağı Kilitlenmiyor Ve Yanlış Kullanıcı Hatası İddiası
Hasret sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Motor Ioniq 5 Tesliminde Ev Tipi Şarj Cihazı Verilmemesi

19 Şubat 11:40