Yaşar sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Assan Bayon Balata Sürtme Sesi

31 Aralık 2023 18:31

2022 yılında Hyundai Bayon marka aracımı sıfır olarak aldım. Araç genel olarak iyi; ancak havalar soğumaya başladığında, araba hareket ettiğinde 1. viteste yaklaşık olarak ilk 15 dakika kadar ya da geri vitese taktığımda, tabiri caizse böğürme sesine benzer bir balata sürtme sesi gelmektedir. Bu konuyla ilgili olarak Aydın'daki Surtaş bayisine aracımı götürdüm; ancak servis yetkilileri, Bayon araçlarda ve i20'lerde aynı sorunun olduğunu, sorunun balatanın fiziksel yapısından kaynaklandığını ve herhangi bir şey yapamadıklarını, malzeme yapısından kaynaklı olduğunu söylediler ve aracımı bana teslim ettiler. Konu ile ilgili olarak Hyundai merkezine birkaç kez e-posta gönderdim ve telefonla aradım; bana dönüş yapacaklarını söylediler. Şikayetlerimi kendilerine ilettim; ancak dönüş yapılmadı ve sorunuma da herhangi bir çözüm bulunmadı, sorun hala devam etmektedir. Havalar soğudukça 1. viteste ve geri viteste balata sürtme sesi yoğun olarak gelmektedir.

02 Ocak 2024 07:55 (Şikayetten 1 gün sonra)
Yaşar
02 Ocak 2024 09:06

Sayın Hyundai yetkilileri sitenizdeki " bize ulaşın"bölümünden konuyu size birkaç kere yazdım, genel merkezden arandım, şikayetimi ilettim, telefonda görmüş olduğum kişiler, sorunumu ilgili bölümlere aktaracaklarını ve bana tekrar dönüş olacağını bildirdiler bir daha herhangi bir dönüş olmadı aracımdaki sorun hala devam etmektedir

Yaşar
02 Ocak 2024 12:30

Bugün yani 2 Ocak'ta Hyundai genel merkezinden arandım şikayetimle ilgili olarak soğuk havalarda el freninin çekilmesinden kaynaklı olarak balatalardan sürtme sesinin geldiği bunun normal olduğu yapabilecekleri herhangi bir şeyin olmadığı Hyundai genel merkez tarafından belirtildi ben de kendilerine başka marka araçlarda neden bu tür sesin olmadığını ayrıca aracımın otomatik olduğunu el freni çekmeden park etmem halinde bütün yükün şanzımana bineceğini dolayısıyla üç beş gün sonra şanzıman arızası verileceğini normal olarak gece el freninin otomatik arabalarda çekilmesi gerektiğini diğer marka araçlarda böyle bir sorunun olmadığını kendilerine ilettim genel merkez bana farklı bir cevaplarının olmadığını dilersek başka bir ildeki Hyundai bayisine giderek tekrar kontrol ettirebileceğimi söylediler yani sorunum çözümlenemedi Hyundai alacakların dikkatine!

Türkay sonuçtan memnun

Hyundai Servisinde Çözülemeyen Akü Problemi

05 Şubat 15:19
"İlgili şikayetim hususunda yardımcı oldukları için Hyundai İstanbul'a teşekkür ederim. Aydın Surtaş, aracımın periyodik bakım fiyatı (16.000) 'nda indirim yaparak akü konusunda yaşadığım mağduriyeti telafi etmeye çalışmıştır ilgilerine teşekkürler."
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

10 Aralık 2024 11:33
Hyundai Bayon Kapı Fitilleri Sorunu Ve Servis Yetersizliği
Besim sonuçtan hiç memnun değil

01 Mart 15:38

Hyundai Bayon'da Rahatsız Edici Amortisör Sesi Sorunu