Ozan sonuçtan çok memnun

Hype Merch Ayakkabı İadesi

08 Haziran 2023 15:14
Ozan'ın Teşekkür Mesajı
“Konu şikayetim ile ilgili iade alınamasa da firma prensipleri içerisinde olabildiğince destek olarak konuyu makul çözüme ulaştırdıkları için teşekkürler.”

Hype merch firmasından almış olduğum ayakkabı ayağıma olmadı, iade etmek istediğimde bir iade seçeneklerinin olmadığını belirttiler. Değişim için ise istediğim numarayı satan kişiye ulaşmaları gerektiğini ve ancak o satıcı fiyat farkı olmadan değişimi kabul ederse yapabileceklerini belirttiler. Ürünü kendiniz satmak isterseniz tekrar ilan girmeniz gerekiyor ve 3900 TL lik ürün için yaklaşık olarak 700-750 TL bir hizmet bedeli talep ediliyor.

Siteleri bir pazar sitesi, bu tarz ürünlerin satışında aracılık yapan bir çok firma var ve hepsi iade seçeneği ile bu işi yapıyor. Satıcıların şahıs olmasının hiçbir önemi yok çok kolay şekilde bu hizmeti sağlayabilirler ama ne yazık ki bu firma kesinlikle iade konusunda destek olmuyor. Ürünü başka bir site üzerinden de satmanız çok zor çünkü elinizde herhangi bir fatura vb. Evrak bulunmuyor çünkü bunu da paylaşmıyorlar. Normalde siteler alıcının memnuniyeti üzerine politika izler bu site kesinlikle sadece odakta kendi kazançları üzerine politika izliyor.

profile profile
12 Haziran 2023 12:30 (Şikayetten 3 gün sonra)
13 Haziran 2023 10:03

Merhaba, Yanıtınız için teşekkür ederim, ancak bu bir çözüm önerisi değil. Bir sorun olduğunda direkt olarak bu siteye yazan birisi de değilim. Siz de fark edersiniz ki satışlardan aldığınız komisyonu ve ''Hizmet ücreti'' ni biliyor olmam zaten iletmiş olduğunuz telefon numarasını daha önceden aramış olduğumu gösteriyor. Bir müşteri olarak inanın kimin vergi mükellefi olup olmadığı konusuyla üzülerek söylüyorum ki ilgilenmiyorum. Firmanızı ilk araştırdığımda Türkiye'de böyle bir girişimin olduğunu görmek sevindirmişti ancak buz dağının görünmeyen kısmıyla acı bir şekilde tanışmış olduk. Bir müşteri olarak açık şekilde söyleyebilirim ki çevremdeki bir çok insana sitenizi tavsiyede bulunmuştum ancak bu sorunu yaşadığımda hepsine tekrardan geri bildirimde bulundum. Tekrar söylüyorum sizin politikanız tamamen kendi kazancınız üzerine, alıcı ya da satıcının mutluluğu üzerine bir anlayış içerisinde değilsiniz. Çok basit bir olay olan ayakkabının ayağıma olmamasında bile değişim için gidip başka bir satıcıya derdimizi anlatmamız ya da tekrar siteniz üzerinden satarak hem %10 komisyon bir de buna ek olarak 300 TL hizmet ücreti ödemek durumunda bırakılıyoruz. Üzülerek ve açık şekilde söylüyorum ki sosyal çevremde ve firmanızın ismini gördüğüm tüm sosyal mecralarda bu kötü deneyimimi insanlara anlatarak onların da mağdur olmasını engellemeye çalışacağım. İyi günler.

03 Temmuz 2023 17:05

Hacı sonuçtan hiç memnun değil

Hype Merch'ten Alışverişte Yaşadığım Sorunlar

06 Ağustos 2024 18:02
Ayça sonuçtan hiç memnun değil

23 Nisan 2025 21:20

17 Nisan 2024 10:23
Savaş sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Numara Ve İade Problemleriyle Kötü Alışveriş Deneyimi

30 Nisan 2025 11:08