Alkan sonuçtan hiç memnun değil

16 Nisan 2024 14:17

Svartpilen 401 bisikletinin sahibiyim. Maalesef Spormoto bir çözüm bulamadığım için bu mesajı yazıyorum. Yunanistan'ın Tasos adasında akşam saatlerinde ve karanlık bir havada yaptığım gezide rutin gidon hareketlerinden dolayı motorumun far bağlantı kabloları hasar gördü. Bu adada böyle bir seçenek olmadığı için Servis Merkezi seçeneğim yoktu. Böylesine hayati öneme sahip far bozulması beni hayal kırıklığı yarattı ve Husqvarna markasına olan güvenimi yerle bir etti. Dağ yollarında profesyonel yardım almadan motorumun farlarını kendi aletlerim ile söktüm ve far bağlantılarını kontrol ettim. Far kablolarının gidon hareketinden dolayı hasar gördüğünü fark ettim, bir şekilde kabloları birbirine bağlayarak çalışmasını sağladım.

Yerel servis merkezim ve ktm distribütörüm "Spormoto" 2023 Kasım ayında benimle iletişime geçtiler ve motorun "28111079000 Far kablo demeti" ve "28111039120 Ön konnektör Desteği Kapağı" olmak üzere iki parçasını değiştirerek destek sağlama sözü verdiler. O parçalardan birinin stokta kalmadığını söyleyip, yenisi için yaklaşık 5 ay beklettiler. Bunca zaman sonra bana kaza yapan farklı bir bisikletin parçalarından birinin kullanıldığını söylediler. Neredeyse 5 aydır destek bekliyorum ve "Husqvarna"ya olan tüm güvenimi kaybettim. Çaresizce bekliyorum ve Spormoto firmasına posta göndermeye devam ediyorum ama bana verdikleri parça hala stokta değil.

Gerçekten hayal kırıklığına uğradım ve ktm ve Husqvarna satış sonrası departmanları sadık müşterilerine destek vermiyor. Binlerce hizmet şikayeti ve binlerce hayal kırıklığı.

Avrupa’nın en çok satan markalarından birisi olan Husqvarna, Türkiye’de satış sonrası hizmetler konusunda müşterileri ile ilgilenmediği için bir daha asla almayı düşündüğüm bir motorsiklet olmayacak. Sadece satış sonrası hizmetleri, parça temin sorunları nedeniyle bile bu markanın motosikleti alınmazmış.

Ali sonuçtan hiç memnun değil

Sürekli Arıza Yapan Motosiklet İçin Çözüm Bulamıyorum

12 Ağustos 2025 16:06