Selim sonuçtan çok memnun

TVS Motor Tvs Jüpiter 125 Gidon Sallama Aşırı Titreme Ve Motor Sorunlu Çalışması

05 Ağustos 2024 00:07
Selim'in Teşekkür Mesajı
“Şikayetimden sonra hem müşteri hizmetleri olsun hem son gönderilen yetkili servis Çetin motor oldukça ilgili davrandı sorunumun büyük büyük kısmı çözüldü ilgileri için teşekkür ederim”

TVS Jüpiter 125 Aralık 27'de aldığım 2023 model, 4420 km motorum var. Motoru aldığımdan bu yana 40-50 km hızlarda gidon sallaması vardı. Rodaj bakımında söyledim, arka çantadan denildi, çantayı söktüm, lastikten denildi, lastiği değiştirdim, siperlik dendi, her şeyi söktüm, normal balans denildi. Çamurluğunda ezik görünce en son ona bahane üretildi. O eziğin videosu da güvenlik kamerasında var, gösterince yan çiziliyor, kimse sorunumu çözmeyle uğraşmıyor. Motor ile tura çıktım, gittiğim şehirlerde servislere gittim, durumu anlattım, kimse ilgilenmedi, herkes yağını değiştirip gönderme derdinde ve yağını da hiçbiri scooter motor yağı kullanmıyor. Tur bitti, 4420 km'ye geldim, motorda aşırı titreme var, sürekli ses geliyor. Sesi aşırı bozuldu, servise gidiyorum, normal diyor. Gidon aşırı sallamaya başladı, kullanılamaz hale geldi ama hâlâ bana bahaneler bulunuyor. Kimse sorun çözme derdinde değil, servisler kolay iş peşinde. Yakında ibreti âlem için Antalya'da bu motoru yakıp kameraya alıp yayınlayacağım, o duruma geldim. Ufak sorunlar büyüyor, dağ oluyor. Aldığıma çok pişman oldum. Bir an önce şu servislerle ilgilenmenizi bekliyoruz. Bu sorunlarım giderilmezse ve ben yolda kalır, sorun yaşayacak olursam bunun sorumlusu Uğur Motorlu Araçlar'dır çünkü sorunlar ile servisler ilgilenmiyor.

05 Ağustos 2024 08:56 (Şikayetten 8 saat sonra)
Selim
Selim
15 Ağustos 2024 10:33

Yusuf
Yusuf

Ben 2006 da aldım hiç sorun yaşamadım tws kendini bozmuş her yere servis verirse bu olur

06 Eylül 2024 16:33
Emin sonuçtan hiç memnun değil

Mondial Motor Tvs Jupiter 125 Scooter Montaj Hataları Ve Kronik Sorunları

19 Eylül 2024 10:12
Mondial Motor Tvs Jupiter 125 Scooter Montaj Hataları Ve Kronik Sorunları
Nihat sonuçtan hiç memnun değil

TVS Jüpiter 125: Garanti Kapsamında Çözülmeyen Titreşim Ve Yalpalama Sorunu

25 Ocak 2025 19:20