Elif sonuçtan hiç memnun değil

22 Kasım 2023 23:11

29 Ekim tarihinde Optimum AVM'den Hummel marka bir ayakkabı satın aldım. Ayakkabıyı yalnızca yarım gün okula giderken kullandım. Okula toplu taşıma aracıyla gittiğim için çok fazla yürüme fırsatım olmadı; ancak giydiğim birkaç saat içerisinde her iki ayağımın da arka kısımları tahriş oldu ve kanadı. Durumu daha da kötüleşmemesi için yara bandı bile kullandım ancak fayda etmedi. Şu an kesin olarak hatırlamıyorum ancak sağ ayakkabıda kan lekesi de oluşmuştu. Fakat lekenin fotoğrafını çekmedim. Ayakkabıyı incelemeye gönderdim ve yaklaşık 3-4 hafta sonra ayakkabıda herhangi bir sorun olmadığına dair geri dönüş yapıldı. Ancak 3-4 hafta geçmesine rağmen ayağımdaki izler hâlâ duruyor ve bu izlerin fotoğraflarını ekleyeceğim. Hummel ile iletişime geçtiğimde, bana 'yapacak bir şey yok' şeklinde yanıtlar verildi. Anlayamadığım nokta, eğer ürün sizinse ve bir sorun varsa ben ne yapabilirim? Hayatımda ilk kez Hummel marka bir ayakkabı satın almıştım ve marka güvenilir olduğu için tercih etmiştim. Böyle bir durumla karşılaşacağımı bilseydim kesinlikle satın almazdım. İkinci kez inceleme talebinde bulundum çünkü öğrendiğime göre bu hakkımı üç kez kullanabilirmişim. Bu konunun peşini bırakmayacağımı ve gerektiği takdirde ileriye taşıyacağımı belirtmek isterim. Markanızın itibarını bu şekilde zedelemeniz de oldukça düşündürücü. Buradan herkese sesleniyorum, bu markadan ayakkabı almayı düşünüyorsanız, paranıza kıyıp gerçekten müşteri memnuniyetine önem veren bir markadan alışveriş yapın. Aksi halde benim gibi mağdur olabilirsiniz.

06 Aralık 2023 15:54 (Şikayetten 13 gün sonra)
Elif
Elif
09 Aralık 2023 16:23

WhatsApp hattınıza yazdım 1 buçuk aydır hummella uğraşıyorum artık buna bir çözüm bulunmalı

Sadaf sonuçtan hiç memnun değil

Sadaf

Hummel Garantili Ürün Fiyaskosu
Hummel Garantili Ürün Fiyaskosu

Hacer
26 Kasım 2024 13:29
Neşe sonuçtan hiç memnun değil

Neşe
24 Mayıs 2024 04:58