Recep sonuçtan hiç memnun değil

HTS Teker Sipariş Sorunu

10 Eylül 2024 12:57

Geçen hafta HTS Tekerlek Sistemleri'nden koltuk tekerlekleri satın aldım ve aynı gün ödemesini gerçekleştirdim. Satış esnasında müşteri hizmetlerindeki temsilci oldukça nazik ve ilgiliydi, siparişimin ertesi gün elime ulaşacağını belirtti. Ancak, üzerinden bir hafta geçmesine rağmen ürünüm hala elime ulaşmadı. Bu nedenle tekrar müşteri hizmetlerini arayıp kargo takip numarasını rica ettim. Ancak, iki gün boyunca takip numarası temin edilmedi.

Bugün bir kez daha takip numarası istediğimde, aynı numaradan beni arayan, kendisinin güvenlik görevlisi olduğunu belirten son derece kaba ve aksanı bozuk bir kişi, ürün takip numarası verme gibi bir sorumluluklarının olmadığını söyledi. Bu duruma şaşırarak takip numarası olmadan kargoyu nasıl sorgulayabileceğimi sorduğumda, kargoyu arayıp isminle takip et, ne kadar cahilsin gibi son derece saygısız bir ifadeyle karşılaştım ve telefon yüzüme kapatıldı.

Koskoca bir üretici firmanın müşteri hizmetleri hattının, böylesine saygısız ve bilgisiz kişilere emanet edilmiş olması gerçekten üzücü. Bir hafta boyunca ürünümle ilgili net bir bilgi alamamış olmam ve sonrasında böyle bir muameleye maruz kalmam, firmanın müşteri memnuniyeti konusunda büyük eksiklikleri olduğunu gösteriyor.

HTS Tekerlek Sistemleri'nden acilen bir açıklama ve özür bekliyorum. Siparişimle ilgili mağduriyetimin giderilmesi ve kargo takip numarasının tarafıma sağlanması gerekmektedir. Bu tarz sorunların başka müşteriler tarafından yaşanmaması adına firmanın müşteri hizmetleri politikasını gözden geçirmesini talep ediyorum.

Recep
Recep
13 Eylül 2024 14:25

Evet, ertesi gün F** isimli firmanın bir çalışanı aradı ve ürünü kargoladığını söyledi. 5 gün sonra MNG Kargo beni aradı ve kargoda adıma bir ürün olduğunu ve 95 TL ödediğim ürün için 230 TL kargo ücreti olduğunu, yalnızca şubeden alınabileceğini söyledi. Böyle firmalar e ticaret sitesi açıp para kazanmaya çalışıyorlar. Ürünü gönderirken benden adres aldılar. Madem kargo şubesine göndereceksin neden benden adres istedin ve iş bilmez insan. Sonuçta yaptığı hatanın dahi farkında olmayan F*** isimli çalışan benden özür dilemediği gibi bir de beni tehdit etti. Bir daha hakkımızda şikayet açarsan üslubumu bozarım diye. F*** hanım firmanın tek yetkilisi olduğunu ve kendisinden başka da o tarz şikayetlerle ilgilenen kimse olmadığını söyledi. Yani anlayacağınız tüm hataları yapan şahıs firmanın üst düzey yöneticisiymiş. Gelde gülme. HTS teker Hizmetlerine gerçekten tebriklerimi sunuyorum.

22 Mayıs 2023 14:22
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
16 Nisan 2024 15:29
Peraja Satın Alınan Ürün Akıbeti Personel Saygısızlığı
Peraja Satın Alınan Ürün Akıbeti Personel Saygısızlığı

Volti.net'te Kargo Karmaşası Ve İletişim Sorunları

25 Ekim 2024 13:45
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Hatice Sağlam Ceylan Butik Teslimat Ve İletişim Sorunları

09 Ekim 2024 08:36
Nihan sonuçtan hiç memnun değil

12 Aralık 2023 16:46